Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 22:38

ΘΥΕΛΛΑ «7 μποφόρ»…

Ένα μόλις πόντο από τη κορυφή έφτασε η Θύελλα, οι οποία σήμερα νίκησε με 7-1! Τη Λάβα στο γήπεδο του Καμαρίου και φτάνει στην τελευταία αγωνιστική διεκδικώντας την 1η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης καθώς η Θύελλα ήταν συντριπτικά καλύτερη και στα 90 λεπτά. Μάλιστα, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι ιθύνοντες του "Καμαριανού" σωματείου φρόντισαν ώστε το ματς να πάρει γιορτινό χρώμα, καθώς μετά από αρκετό διάστημα έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο ο ΠΟΠΑΫ (μασκότ της ομάδας).8IRA LYGNOY EKO

Χείμαρρος

Τέσσερα γκολ στο 1ο μέρος και τρία στο 2ο ήταν ο επιθετικός απολογισμός από πλευράς Θύελλας, με τη Λάβα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Ρενιέρη.

Ο Πάγια στο 5΄ανοίξε το σκορ του αγώνα. Ο Δαμίγος στο 10ο λεπτό κάνει το 2-0, το σκορ του ημιχρόνου (4-0) κλείνουν και πάλι ο Δαμίγος στο 15΄και αρχηγός της ομάδας Γιώργος Αργυρός στο 22΄.
Στο 53' ο Βλαβιανός σημειώνει το 1ο γκολ στην επανάληψη (5-0). Στο 70' ο Ζώτος με κεραυνό κάνει το 6-0.
Στο 74' ο Ρενιέρης σημείωσε το γκολ της τιμής για την Λάβα (6-1).
Στο 84' ο Δαμίγος σημειώνει το τρίτο του προσωπικό γκολ και το έβδομο για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.

Η τριάδα των Σαντορινιών διαιτητών, Βάιλα, Αλιφραγκή και Ζώρζου τα πήγε πολύ καλά, δείχνοντας τον δρόμο και στα άλλα νησιά ώστε να βγάλουν διαιτητές με πρωτεύων σκοπό να μειωθούν τα εξοδολόγια διαιτησίας.THIRA THIRAIKH METAFORES041

Μάλιστα η ένταση του παιχνιδιού ανάγκασε τον Κύριο Βάιλα να βγάλει έξι φορές την κίτρινη από το τσεπάκι του, με τον ίδιο αργότερα και όταν το σκορ είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, να αντισταθμίζει το παιχνίδι ορθά με τις αποφάσεις του.

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Λειβαδάρος, Ερμάκ (75' Δαμίγος), Μπίμπα, Μπαλιάκας, Κόστα, Γαλέος (46' Ζώτος), Φύτρος, Πάγια, Δεναξάς (46' Βλαβιανός), Δαμίγος Ν., Αργυρός (c)

Λάβα Εμπορείου (Πήττας): Γαλανός, Καραντάνης (42' Διαμαντόπουλος), Πρέκας, Βάλβης, Ρενιέρης (c), Δεναξάς, Αρβανίτης (46' Στεφανάκης), Αγγελόπουλος, Βάλβης (46' Βάλβης), Δεναξάς, Συρίγος.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares