Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 22:52

ΑΟ Πάρου-Αναγέννηση Νάξου. Διακοπή λόγο επικαλαμίδων

Για τον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων, διεξήχθη πριν λίγο ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Πάρου και της Αναγέννησης Νάξου.

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αφού ο Διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γιάννης Κουζούμης διαπίστωσε ότι παίκτες της Αναγέννησης δεν φορούσαν επικαλαμίδες.

Μιας και δεν διέθετε η ναξιακή ομάδα επίκαλαμίδες ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα αφού βάση του ΚΑΠ και του άρθρου 4 θεωρούνται υποχρεωτικές. Άρα οι παίκτες που είχαν απομείνει για να αγωνιστούν ήταν μόλις 6.

neon-aop-agersani-24-2-2013-3

Έως τότε το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του ΑΟΠ από αυτογκολ.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή μια άλλη παριανή ομάδα ήταν να αγωνιστεί με την Αναγέννηση στο Αγερσανί όμως η ομάδα της Νάξου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο.

Για τον αγώνα αυτό θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ένωσης η οποία αναμένετε να κατακυρώσει τον αγώνα στην ομάδα του ΑΟ Πάρου με σκορ 3-0.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν οι:

ΑΟ Πάρου: (Λάπη Α.), Παντελαίος, Σκιαδάς, Σιέτος, Γιουρτζίδης, Πρίφτη, Βενέτης, Νίκας, Τσαντάνης, Κρουσταλάκης, Κρώνης, Διακάτος.

Αναγέννηση Νάξου: (Απειρανθίτης Β.) Lulaj, Bulka, Papa, Memlika, Bullari, Καραγιάννης, Σαλτέρης, Δημητροκάλης, Σαντέ, Koloi, Σαριδάκης

neon-aop-agersani-24-2-2013-4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΘΥΕΛΛΑ «7 μποφόρ»… Και τώρα όλα στη Μύκονο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares