Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 00:22

Και τώρα όλα στη Μύκονο

Ένα εύκολο μεσημέρι είχε χθες ο Α.Ο. Σύρου που επικράτησε άνετα του Α.Ο.Τήνου με το εντυπωσιακό 2-6 στη Τήνο στο ματς που ολοκλήρωσε την 12η Αγωνιστική του 1ου ομίλου του Α’ Τοπικού των Κυκλάδων. Οι Συριανοί παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από την ήττα από τον Α.Ο. Μυκόνου για το κύπελλο την περασμένη Παρασκευή. Τώρα όλα τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι την επομένη εβδομάδα στη Μύκονο στο ματς της χρονιάς όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς.

Γενική εικόνα

Πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις, 8 γκολ, ένα δοκάρι και αρκετό κόσμο (πάνω από 150 φιλάθλους) στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στη Τήνο είχε το ματς που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γειτονικό νησί των Κυκλάδων.syros RAOYZAIOS new13

Ο Α.Ο. Τήνου έχοντας καλύτερο τον Σαάρ κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο μέρος, ωστόσο για ακόμα μια φορά άφησε καλά αγωνιστικά στοιχεία που με την πάροδο του χρόνου ,πορούν να συγκροτήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Αντιθέτως ο Α.Ο. Σύρου έχοντας ΜVP τον Αbdul (χατ τρικ) πηρέ άνετα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και πλέον περιμένει τον αγώνα με τον ΑΟ Μυκόνου, που θα κρίνει ουσιαστικά και την πρωτιά του ομίλου.

Στα θετικά ο αρκετός κόσμος που δημιούργησε μια εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα .

Η διαιτητική τριάδα των κ.Βακόνδιου Μ., κ.Αρμακόλα Ι. και κ.Αρμακόλα Ε. ήταν πολύ καλή.

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο ρυθμό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος.

(0-1) Μόλις στο 10’ έγινε η πρώτη αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του ΑΟ Τήνου κατέληξε σε γκολ, όταν ο Πρίντεζης θα επωφεληθεί από το τραγικό λάθος του Αρμακόλα και Βίδου και με ένα πολύ ωραίο δεξί ανάποδο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σιώτου.

Στο 14’ θα χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΣ με τον Abdul, όταν ο τελευταίος θα πάρει την ασίστ από την εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Μαραγκού, αλλά το πλασέ του θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Σίωτου.

Στο 16’ νέα μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Αbdul, ο παίχτης της Σύρου με περίτεχνες ενέργειες θα μπει μέσα στην μικρή περιοχή αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Σιώτος .

Ένα λεπτό αργότερα συνεχίζεται ο επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μαραγκός θα εκτελέσει ένα φάουλ λίγα μετρά έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του τελευταίου θα φύγει εκατοστά έξω από τη εστία των Τηνιακών.

Η πρώτη χαμένη ευκαιρία θα τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 21΄ όταν ο Σαάρ θα δοκιμάσει ένα σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από σέντρα του Δελώτη αλλά το σουτ δεν βρει εστία.

Στο 33’ ο ΑΟΣ ψάχνει εκ νέου το 2ο γκολ με τον Μαραγκό να τροφοδοτεί τον Αληφραγκή αλλά το σουτ του τελευταίου από πλεονεκτικότατη θέση θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

(0-2) Στο 34’ η Συριανή ομάδα θα καταφέρει να κάνει το 0-2 με τον Αbdul, καθώς θα επωφεληθεί από την λάθος έξοδο του Σιώτου και με εύκολο πλασέ θα δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

(1-2) Η χαρά των Συριανών δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Α.Ο Τήνου θα μειώσει σε 1-2 στο 38’ και δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Το γκολ ήρθε ύστερα από κάθετη μπαλιά του Δελώτη, με τον Σαάρ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να πλασάρει τον Κρητικό.

Τελευταία χαμένη ευκαιρία για το πρώτο μέρος ξανά με τον Αbdul, ο όποιος θα περάσει δυο αμυντικούς θα πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή εκατοστά έξω.

(1-3) Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο ο ΑΟΣ θα καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα με τον Αbdul, όταν ο τελευταίος στο 53’ θα πάρει την μπάλα από τον Αληφραγκή και με εύκολο πλάσε μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 1-3, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 58΄ νέα ευκαιρία για τους Συριανούς με τον Πρίντεζη να βρίσκει με κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Αbdul, αλλά το σουτ του τελευταίου θα είναι για ακόμη μία φορά άστοχο.

(1-4) Στο 63’ ο ΑΟΣ θα πάρει προβάδισμα ασφάλειας, όταν από σέντρα 40 μέτρων του Πρίντεζη τελικός αποδέκτης θα γίνει ο Αληφραγκής και ο τελευταίος με απολυτή ψυχραιμία θα κάνει το 1-4.

(2-4) Στη μοναδική ευκαιρία του Α.Ο. Τήνου στο δεύτερο μέρος θα καταφέρει να μειώσει με τον Βίδο, όταν ο παίχτης του ΑΟΤ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βελαλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα πάρει τη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και θα σκοράρει για την ομάδα του.

(2-5) Χατ τρικ από τον Αbdul όταν στο 75’ θα πάρει τη πάσα από τον Mubarac και θα περάσει όποιον βρει, μπαίνοντας στη μικρή περιοχή και με ένα περίτεχνο πλασέ θα κάνει το 2-5.

(2-6) Το τελικό 2-6 θα διαμορφωθεί στο 88΄ από τον Αληφραγκή με ένα ακόμα πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από εκπληκτική μπαλιά του Μubarac.

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (κ. ΣΟΥΡΑΝΗΣ): Σιώτας, Αρμακόλας (41΄ Κελλαδίτης), Τριαντάφυλος, Βίδος, Μουσάι, Βελαλόπουλος Β., Βελαλόπουλος Ε.©, Δελώτης (63΄ Παναγιωτάκης ), Καρδαμίτσης, Σαάρ, Βελούδιος (84΄ Μαυράκης).

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (κ. Πελέκης): Κρητικός, Δημόπουλος, Βαβουράκης (68΄Βαμβακούσης) , Κόκκαλης, Μαραγκός, Σούρλας, Αληφραγκής, Τζώρτζης (84΄ Βλαχογιάννης ), Αbdul, Choyrouma, Πρίντεζης© (67΄Μubarac).

Επιμέλεια οργάνωσης ρεπορτάζ Λούβαρης Φραγκίσκος.

AO THNOY-AO SYROU 2013 1AO THNOY-AO SYROU 2013 2AO THNOY-AO SYROU 2013 3

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares