Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 18:18

Για τη νίκη το Φιλώτι.

Η Λάβα Εμπορείου στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου υποδέχεται αύριο στις 16:30 στη Σαντορίνη τον ΑΜΣ Φιλώτιου.

NAXOS Katsonis 200x100Τον αγώνα που θα είναι ο τελευταίος επίσημος της φετινής σεζόν για τις δύο ομάδες θα διαιτητεύσουν οι: Μενδρινός Λ., Αλιφραγκής Χ., Δεσύπρης Ν.

Χωρίς άγχος

Η ομάδα του Εμπορείου θα παραταχθεί με στόχο μια καλή εμφάνιση, χωρίς να την περιβάλει κάποιο ιδιαίτερο άγχος. Οι Σαντορινιοί πάντωςNAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO θα επιδιώξουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά.

Η Λάβα Σαντορίνης έχει ένα αρκετά μικρό μέσο όρο ηλικίας και αυτό φαντάζει πολύ καλό κυρίως για το μέλλον του σωματείου.

Μόνο νίκη

Από την άλλη η «κυανέρυθροι» της Νάξου θα ταξιδέψουν για το νησί της Σαντορίνης με μοναδικό στόχο τη νίκη με πολλά τέρματα, που θα τους εξασφαλίσει την 3η θέση στον όμιλο.NAXOS SOULATSO MIKRO

Μάλιστα οι "Φιλωτήτες" έρχονται από σημαντική νίκη, αφού την περασμένη Κυριακή νίκησαν 2-1 στη Νάξο τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό.

Προϊστορία

Την περίοδο 2010-2011 οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην Β΄ κατηγορία του πρωταθλήματος, όπου είχαν αναμετρηθεί την 6η αγωνιστική με γηπεδούχο ομάδα τον ΑΜΣ Φιλωτίου, που είχε τότε κερδίσει με σκορ 5-2. Στον 2ο γύρο (13η αγωνιστική) με την Λάβα αυτή τη φορά γηπεδούχο, το ματς έληξε ισόπαλο 2-2.

Την περίοδο 2011-2012 οι δύο ομάδες δεν αγωνίστηκαν, καθώς έπαιζαν σε διαφορετικές κατηγορίες.NXOS-POLYKRETHS-MIKRO

Φέτος οι ομάδες αναμετρήθηκαν τον πρώτο γύρο στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, όπου γηπεδούχος ήταν το Φιλώτι, που πήρε τη νίκη με 1-0 , με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Βασαλάκης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το ματς της χρονιάς Το τελευταίο ντέρμπι της Νάξου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares