Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 02:39

Ο ΑΟ Μυκόνου στα μπαράζ.

Μεγάλος νικητής στο χθεσινό ντέρμπι ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο νίκησε 2-1 τον 2ο του πρώτου ομίλου Α.Ο Σύρου και έγινε η ομάδα που μαζί με τον Πανθηραϊκό εξασφάλισαν την είσοδο τους στα μπαράζ.

Syros raouzaiosΗ Μυκονιάτικη ομάδα, μαζί με αυτή της Σύρου, που είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος ξεκαθάρισαν τις διαφορές τους χθες, όντας δύο ομάδες που ίσως αν δεν αγωνιζόταν σε διαφορετικό όμιλο, θα μπορούσαν να είναι και οι δύο στους φιναλίστ.

Ωστόσο η φάση τον μπαράζ όπως αυτή διαμορφώθηκε «χωρούσε» μόνο τον ΑΟ Μυκόνου από τον 1ο όμιλο, με τους Μυκονιάτες να ετοιμάζονται πλέον για τις μάχες με τους άλλους τρεις φιναλίστ.

Ήταν καλύτεροι

Στα αγωνιστικά τώρα οι παίχτες των Παχατουρίδη-Γούλα, έδειξαν πιο καλοστημένη ομάδα, που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και τελικά ήταν αυτή που ευτύχησε να πάρει τι νίκη, που ισούται με πρόκριση.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έβγαλαν πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, αφού ήταν άκρως επιθετικοί, μην αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλο, τον οποίο και πίεζαν από τα πρώτα λεπτά.

Ο ΑΟ Μυκόνου είχε πολλές καλές ευκαιρίες να πετύχει τέρματα, ευκαιρίες όμως που σπαταλήθηκαν από τους γηπεδούχους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ο Κρητικός είχε «κατεβάσει ρολά».

(1-0) Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 17’, όταν η ομάδα της Μυκόνου έφυγε στην αντεπίθεσή με τον Τσαλμά, ο οποίος τροφοδότησε τον Ξένο, με τον τελευταίο να διεισδύει μέσα στην περιοχή του ΑΟΣ, να σουτάρει με τον Κρητικό να αποκρούει προσωρινά και τον επερχόμενο Τόσκα να ανοίγει το σκορ του αγώνα.

(2-0) Στο 52’ , οι γηπεδούχοι εκτελούν ένα φάουλ από πλάγια, το οποίο κατέληξε στον Τσαλμά, που πάσαρε στον Πανετά και ο τελευταίος εξ επαφής έκανε το 2-0.

Ξύπνησαν στο τέλος

Οι φιλοξενούμενοι που χθες ταξίδεψαν στη Μύκονο χωρίς τον Χαβδούλα στην σύνθεση τους, είχαν και το πρόβλημα του Πρίντεζη, που ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τον αγώνα, ενώ ο Μπελεγρίνης συμμετείχε στο αρχικό σχήμα με πόνους στη μέση.

Η εικόνα του ΑΟ Σύρου άλλαξε στο τελευταίο 20λεπτο, όπου στο παιχνίδι πέρασε ο Μουμπάρακ και οι Συριανοί ανέβασαν στροφές.

(2-1) Το μόνο που κατάφεραν οι παίχτες του Χρήστου Πελέκη ήταν να μειώσουν στο 94’, όπου ο πριντεζης που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, σέντραρε από αριστερά και ο Κουρούμα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, κάνοντας το 2-1.

Η ομάδα του ΑΟ Σύρου, αφού ενοικίασε σκάφος για την επιστροφή στο νησί όσων ποδοσφαιριστών έχουν εργασία, στη συνέχεια κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου και θα πάρει σήμερα τον δρόμο της επιστροφής.

Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Anderson, Καρατζάς, Θεοδώρου (92’Λαγόπουλος), Μπαλλής, Νάζος, Αργυρόπουλος , Αργυρίου (Α), Ξένος , Τόσκα (79’ Συριανός), Πανέτας , Τσάλμας (85’ Κέκελης)

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Κρητικός,, Μπελεγρίνης, Βαβουράκης, Δημόπουλος (68’Σούρλας), Κόκκαλης, Μαραγκός, Αλιφραγκής, Τζώρτζης (68’Mubarac), Αbdul, Choyrouma, Βαμβακούσης (40’ Πρίντεζης).

*Το sportcyclades.gr ευχαριστεί τον χορηγό του αγώνα Κύριο Πέτρο Ραουζαίο, ο οποίος για ακόμη μια φορά ήταν αρωγός της προσπάθειας μας.

*Ευχαριστούμε το Δ.Σ του ΑΟ Μυκόνου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Κουκά και τον Γενικό αρχηγό κύριο Δημακίδη, επίσης και τον Πατέρα και Υιό Γρυπάρη, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι και εξυπηρετικοί προς το συνεργείο μας.

AO MYKONOY-AOS 2AO MYKONOY-AOS 3AO MYKONOY-AOS 4AO MYKONOY-AOS 5AO MYKONOY-AOS 6AO MYKONOY-AOS 7

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λευκή ισοπαλία με ουσία Έξι (6) αλλά δεν ήταν αρκετά… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares