Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 17:08

Σε περιπέτειες η Μύκονος

Την πρώτη τους ήττα στα μπαραζ γνώρισαν οι πρωταθλητές Κυκλάδων με 2-0 από τον Κανάρη Νενήτων μπαίνοντας ταυτόχρονα σε μεγάλες περιπέτειες…

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Μυκόνου είχε την υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση για γκολ.

Αργυρίου και Αργυρόπουλος ήταν αυτοί που έχασαν τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο 20λεπτο.

Στο 28ο λεπτό ο ΑΟ Μυκόνου ζήτησε πέναλτι όταν ο Τσάλμας σε μαρκάρισμα του Σαμιώτη βρέθηκε στο έδαφος όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδηξε να συνεχιστεί.

Στο 30’ ο Κανάρης είχε την πρώτη αξιόλογη φάση στα καρέ του Άντερσον όταν ο Καπός με κεφαλιά ανάγκασε τον γκολκίπερ της Μυκόνου να κάνεις εκπληκτική εκτίναξη και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Aυτή ήταν η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τον Κανάρη.

1-0. Ο Κανάρης ευτύχισε να προηγηθεί στο 42’ όταν ο νεαρός Καπός ξεκίνησε μια κούρσα από τα δεξιά έβγαλε μια κάθετη μπαλιά στον Ατσάλη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τους Χιώτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές Κυκλάδων μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 47’ ο Πανέτας έχασε πολύ καλή ευκαιρία αναγκάζοντας τον Χρουσάκη να διώξει σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα νέο σουτ του Πανέτα όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μονιώδη. Ο Κανάρης απάντησε στο 52’ με τον Ατσάλη όμως τον πρόλαβε ο Θεοδώρου λίγο πριν το τελικό σουτ για να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Ο Αργυρίου έκλεξε την μπάλα στο 63’ έκανε ένα σου περίπου 10 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Η απάντηση ήρθε με τον Καπό στο 65’ με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά όμως ο Αντερσον ήταν σωστά τοποθετημένος εξουδετερώνοντας την μπάλα με γροθιές.

Στο 80’ η Μύκονος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Βαλαμούτης εκτέλεσε γρήγορα φάουλ στον αμαρκάριστο Μπαλή όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Μονιώδη στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κανάρη.

2-0. Και σα’ να μην έφτανε αυτό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από έξοχη προσπάθεια του Καπού από δεξιά, έκοψε στον Πάλλα και εκείνος με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το τελικό 2-0 για τον Κανάρη.

 

Ένα σκορ που αναγκάζει πλέον τους κυκλαδίτες να κυνηγήσουν εκτός από τη νίκη και το σκορ στη ρεβάνς του παιχνιδιού στη Μύκονο, αλλά φυσικά… πρώτα απ’όλα αυτά! Να πάρει τη νίκη την ερχόμενη Τετάρτη στη Λέσβο με αντίπαλο την Αναγέννηση Γέρας.

Θα πρέπει να τονίσουμε την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στα Νενήτα επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Κανάρης Χίου: (Κάβουρας), Μονιώδης, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Ατσάλης (87' Καϊμάκης), Βαϊτερλής, Καπός, Λέσι, Ζεράϊ (68’ Χωρεψιμάς), Γρίγος, Γιάκας, Κάργατζης (75’ Πάλλας)

ΑΟ Μυκόνου: (Παχατουρίδης), Άντερσον, Ξένος, Καρατζάς (80’ Γάτσος), Τσάλμας, Αργυρίου, Μπαλής, Κυπριτίδης (55’ Τόσκα), Πανέτας, Θεοδώρου, Βαλαμούτης, Αργυρόπουλος (65’ Κεκέλης).

kanaris-mykonos-1

Το πλήρες πρόγραμμα των μπαράζ στον 10ο όμιλο

1η αγωνιστική (Κυριακή 12/5)

ΑΟ Μυκόνου – Αναγέννηση Γέρας 2-0

Κανάρης Νενήτων – Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού 3-0α.α.

2η αγωνιστική (Τετάρτη 15/5)

Αναγέννηση Γέρας - Κανάρης Νενήτων 2-4

Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού - ΑΟ Μυκόνου 0-3 α.α.

3η αγωνιστική (Κυριακή 19/5)

Κανάρης Νενήτων - ΑΟ Μυκόνου 2-0

Αναγέννηση Γέρας - Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού 3-0 α.α.

4η αγωνιστική (Τετάρτη 22/5)

Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού -Κανάρης Νενήτων

Αναγέννηση Γέρας - ΑΟ Μυκόνου

5η αγωνιστική (Κυριακή 26/5)

Κανάρης Νενήτων - Αναγέννηση Γέρας

ΑΟ Μυκόνου - Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού

6η αγωνιστική (Κυριακή 2/6)

ΑΟ Μυκόνου - Κανάρης Νενήτων

Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού - Αναγέννηση Γέρας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Ο Μ Α Δ Α

ΒΑΘΜΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

Ν

Ι

Η

Γκολ

1

Κανάρης Χίου

9

3

3

0

0

9-2

2

ΑΟ Μυκόνου

6

2

2

0

1

5-2

3

Αναγέννηση Γέρας

3

3

1

0

2

5-7

4

Ένωση Σάμου

0

3

0

0

0

0-9

 

Ευχαριστούμε το sportschios αλλά και το politischios για την άψογη συνεργασία που είχαμε έτσι ώστε να βγει το ρεπορτάζ του αγωνα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares