Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 10:30

Φάσεις, γκολ και δηλώσεις απο Μύκονο...

Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ αλλά και δηλώσεις από τον μεγάλο αγώνα μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του Κανάρη Χίου.

 

Δείτε εδώ δηλώσεις

Θεοφύλακτος Παχατουρίδης: «Ο Κανάρης έχει πολύ ψυχή!»

«Το θέλαμε περισσότερο και πιστεύω ότι το αξίζαμε» δήλωσε στο Σταυρακάκη Δημήτρη. «ο τεχνικός της Μυκόνου Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο του Κορφού.»

Συμπλήρωσε, φανερά ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του, έφθασε στην κατάκτηση της 1ης θέσης, ότι: «απέναντι σε μια ομάδα, πολύ αλλαγμένη, δυνατή, με εξέπληξε έτσι όπως έπαιξε. Πιστεύω ότι αν δεν γίνονταν κάποιες μικροσυμπλοκές μεταξύ των παικτών, στο 2-0, ότι θα ήταν μεγαλύτερο το σκορ για εμάς.

Δίκαιη η αποβολή του παίκτη της Χίου, πέταξε το μπουκάλι στους θεατές. Η ομάδα μας φέρθηκε όταν έγινε η διακοπή των πέντε λεπτών μετά το 2-0, ερασιτεχνικά τελείως, έδωσε την δυνατότητα στο Κανάρη να μπει στο ματς».

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Μυκόνου, χαρακτήρισε τον Κανάρη, ομάδα με ψυχή, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του φίλαθλου κόσμου, από τη Χίο: «Δίκαια η Κανάρης, έφθασε να είναι στην τελευταία αγωνιστική και να διεκδικεί την άνοδο. Έχει πολύ ψυχή αυτή η ομάδα. Συγχαρητήρια στο κόσμο του Κανάρη. Ήταν ευπρεπείς, δεν δημιούργησε προβλήματα, εύχομαι στην ομάδα σας τα καλύτερα. Μακάρι όλες οι ομάδες, να είναι κόσμημα όπως η δική σας».

Λίγες ώρες μετά το «σφράγισμα» του εισιτηρίου, στην Μύκονο, Παχατουρίδης και διοίκηση τα είπαν για την επόμενη ημέρα, που βρίσκει την ομάδα στην Γ΄ Ερασιτεχνική. «Επόμενη ημέρα, κουπί» μας λέει ο κ  Παχατουρίδης και συμπληρώνει: «μετά το τέλος είχαμε μια πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά και το συμβούλιο. Θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός γιατί ο χρόνος μας πιέζει».

Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκαθαριστεί εάν ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σαιζόν, μετά από συζήτηση που θα έχει με τον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Κυκλάδων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares