Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 09:34

Ο ΑΟ Μυκόνου στη Γ’ Εθνική [PHOTOS]

Στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης και τελευταίας Αγωνιστικής για την Β΄ Φάση των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία της νέας χρονιάς ΑΟ Μυκόνου και ΑΠΟ Κανάρης Νενητων μονομάχησαν.

Την μεγάλη νίκη πήρε η ομάδα από το νησί των ανέμων που επικράτησε με 2-1 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Τα γκολ πέτυχαν ο Τσάλμας στο 25’ και 53’ ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 81’ ο Χωρεψιμάς που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μπει σαν αλλαγή. Οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν από το 77’ με δέκα παίχτες ύστερα από απευθείας κόκκινη κάρτα του Τρίγου.

Γενική εικόνα:

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αργήσει να ξεχαστεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι περίπου 500 ίσως και παραπάνω φίλοι του ποδόσφαιρου που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο. Πολύ ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των δυο ομάδων (250 εκδρομείς από τη Χίο ταξίδεψαν στη Μύκονο), αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες, τρία γκολ, ένταση εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου, μια αποβολή ήταν ότι θα θυμόμαστε από το ματς της χρονιάς για την Β’ φάση των μπαράζ ανόδου. Η διαιτητική τριάδα των κ. Σελίμο, κ. Παλαμήδα και κ. Σταματάκου ήταν εξαιρετική (Παρόλο που από την πλευρά των Φιλοξενούμενων υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες για μικρής σε έκταση επεισόδια που έγιναν). Από του μεγάλους νικητές καλύτεροι ήταν ο Τσάλμας και ο Αndersonενώ από ηττημένους καλύτεροι ήταν οι Καπός και Βαιντερλής.

Το φιλμ του αγώνα:

Στα Αγωνιστικά πολύ ωραία παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του μεγάλου ντέρμπι της Μυκόνου. Η Μύκονος σε γενικές γραμμές ήταν η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου, έχοντας την κατοχή και παίζοντας πολύ έξυπνο ποδόσφαιρο όχι μόνο πήρε το ζητούμενο αλλά πρόσφερε και ωραίο θέαμα στους πάρα πολλούς οπαδούς της (πάνω 300).

Η πρώτη καλή στιγμή θα χαθεί στο 3’ όταν ο Αργυρόπουλος θα καταφέρει να βρει το Τσάλμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο τελευταίος με αδύναμο σουτ δεν θα ανησυχήσει τον Μονίωδη.

Η καλή στιγμή για του φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 16’ όταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδος της Χίου ο Ατσάλης θα επιχειρήσει ένα μακρινό σουτ από αρκετά πλάγια θέση αλλά ο πολύ κάλος Αnderson με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει.

Στο 22’ νέα καλή στιγμή τους γηπεδούχους θα χαθεί όταν με μια απολύτως ομαδική ενεργεία και ενώ η μπάλα θα αλλάξει πόδια τριών ποδοσφαιριστών (Θεοδώρου- Τσάλμα-Κέκελη) θα στρωθεί στον Αργυρόπουλο, ο τελευταίος θα κάνει ένα σκαφτό ωραίο σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από την εστία του Χιώτη Τερματοφύλακα.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25’ καλή στιγμή για τον Κανάρη θα χαθεί ύστερα από μια κομπίνα σε φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής που επιχείρησαν οι Κάργατζης και Πάλλας το σουτ του τελευταίου θα περάσει περίπου μισό μετρό έξω από δεξί κάθετο δοκάρι του Αnderson.

(1-0) Το σκορ θα ανοίξει η Μύκονος στο 25’ με τον Τσάλμα όταν σε μια φάση διαρκείας η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Μπαλλή που θα σεντράρει στη κάρδια της μικρής περιοχής εκεί ο τερματοφύλακας του Κανάρη θα κάνει μια λανθασμένη έξοδο με αποτέλεσμα η μπάλα να μην απομακρυνθεί και με μια εύκολη κεφαλιά εξ επαφή ο Τσάλμας θα κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 41’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία θα χαθεί για τους φιλοξενούμενους ύστερα από κόρνερ η μπάλα θα βρεθεί στο ύψος της μεγάλη περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Σαμιώτης θα φύγει λίγο διπλά από αριστερό δοκάρι της Μυκόνου εάν και παρακινδυνευμένα ο Θεοδώρου παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Στο 43’ ο Καπός έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν βγήκε στην αντεπίθεση όμως ο νεαρός επιθετικός του Κανάρη έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Άντερσον.

(2-0) Το δεύτερο τέρμα του παιχνιδιού θα πετύχει στο 53’ ο ΑΟ Μυκόνου, αρχικά κέρδισε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Κανάρη, ο Κεκελής με τα δυνατά του πόδια το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μονιώδη και στη συνεχεία ο Τσάλμας με ωραία κεφάλια θα γράψει το 2-0 μέσα σε τρελά πανηγύρια.

Nεα καλή στιγμή θα χαθεί με τον Τσάλμα ξανά όταν θα επιχειρήσει ένα ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλη περιοχής αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

Η Μύκονος έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 67’ να κλειδώσει τη νίκη όταν ο Βαλαμούτης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στο ύψος του πέναλτι όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε, απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ το Μονιώδης.

Υποψία φάσης για το Κανάρη θα χαθεί στο 64’ όταν από φάουλ του Βαιντερλή εύκολα και πολύ εντυπωσιακά θα μαζέψει ότι εκπληκτικός Anderson.

Στο 76’ ο Γρίγος που έγινε αλλαγή από τον κ. Δήμο Κάβουρα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στην εξέδρα που βρισκόντουσαν οπαδοί των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ύπαρξη ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή.

Ο Διαιτητής βλέποντας την κίνηση του ποδοσφαιριστή Γρίγου, του έδηξε την κόκκινη κάρτα.

(2-1) Ο Κανάρης μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με τον Χωρεψιμά στο 83’ μειώνοντας σε 2-1 όταν μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Ατσάλης έκανε το σουτ ο Άντερσον έδιωξε και ο νεοεισελθόν παίκτης του Κανάρη στην επαναφορά με δυνατό σούτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Καπός έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν 94’ το πλασέ του μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον Αντερσον.

ΑΟ Μυκόνου: (Παχατουρίδης Θ.) Άντερσον, Θεοδώρου, Κεκελής (87’ Τόσκα), Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μπαλής (85’ Καραντζάς), Ξένος, Βαλαμούτης, Πανέτας, Κυπριτίδης, Τσάλμας (86’ Γάτσος).

Κανάρης Νενήτων: (Κάβουρας Δ.) Μονιώδης, Βαϊντερλής, Χρουσάκης (61’ Ζεράϊ), Γρίγος, Πάλλας (46’ Λέσι), Κάργατζης, Σαμιώτης, Γιάκας (75’ Χωρεψιμάς), Σοβατζής, Ατσάλης, Καπός.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares