Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 22:01

ΠΑΣ Νάξου: Απολογισμός 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά‏

Ο Π.Α.Σ. Νάξου αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος και υπερήφανος για την διεξαγωγή στη Νάξο , από 22 έως 25 Ιουνίου του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, με τίτλο .

Ήταν πραγματικά η γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή και οι Ναξιώτες καμάρωναν για τρεις μέρες τα παιδιά από: Μήλο, Πάρο Σαντορίνη και Σύρο, να αγωνίζονται με τα δικά τους παιδιά στο ειδικά διαμορφωμένο ΔΑΚ Νάξου όπως και στο NAXOS MINI SOCCER (το 5 Χ 5) του Π.Α.Σ Νάξου και να προσφέρουν ανεπανάληπτο θέαμα.

Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και οι συναθλητές και οι προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ταλέντο τους στο άθλημα αλλά και να διαπιστώσουν το σεβασμό τους στον συμπαίκτη και στους κανόνες του αγώνα. Η καλή απόδοση συμβάδιζε με το αθλητικό ήθος και η τεχνική στο παιχνίδι συνδυαζόταν με την πολιτισμένη αντιμετώπιση του .

Το μεγάλο μήνυμα του Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου είναι πάντα ότι οι μικροί ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνίζονται για μια νίκη στο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα συνυπάρχουν φιλικά με τους ανταγωνιστές τους και ότι έχουν δικαίωμα να χαίρονται τόσο τους αγώνες όσο και τον συναγωνισμό και ότι ακόμη μπορούν να παίζουν με παιδιά της ηλικίας τους χωρίς κανείς να τους επιβάλλει να γίνονται πρωταθλητές. Αυτό εξάλλου προβλέπει και ο Κανονισμός του Τουρνουά. Έτσι το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός γίνεται για το παιδί όχι μόνο αιτία καλής σωματικής διάπλασης και υγείας αλλά και αφορμή σωστής διαπαιδαγώγησης και πολιτισμένης συμπεριφοράς. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν κυρίως οι γονείς και να συμμετέχουν πιο ενεργά ακόμη στις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Οι μικροί Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές είχαν ακόμη την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και άλλοι, που είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενα τουρνουά, να ξανασυναντηθούν και έτσι να δημιουργούνται και φιλικοί δεσμοί πέρα από τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι.

Ο Π.Α.Σ. Νάξου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή, που του ανατέθηκε η διοργάνωση του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και πιο πολύ ακόμη γιατί σ' αυτή την δύσκολη αποστολή είχε την συμπαράσταση του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Αν και εν γνώσει του ανέλαβε ένα δύσκολο έργο, χωρίς να έχει την σχετική πείρα και παρά την προετοιμασία και την καλή πρόθεση που υπήρχε, αναγνωρίζει ότι δεν μπόρεσε να αποφύγει προβλήματα, που πάντα δημιουργούνται σε μεγάλες διοργανώσεις. Το γεγονός όμως είναι ότι το 8ο Τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ο Π.Α.Σ Νάξου θέλει κι από τη θέση αυτή να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την συμπαράσταση του στην διοργάνωση του 8ου Τουρνουά και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιάκωβο Ναυπλιώτη και στο μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Βουτσίνο, που από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος των αγώνων στάθηκαν δίπλα του. Ακόμη θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Διοργανώτρια Αρχή του Πανκυκλαδικού Τουρνουά , που του εμπιστεύθηκε την διοργάνωση και ακόμη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, που δούλεψαν μαζί του για την επιτυχία της διοργάνωσης (και ακόμη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ , που δούλεψαν μαζί του για την επιτυχία της διοργάνωσης).Γιατί η βοήθειά τους για εμάς ήταν πολύ σημαντική.      

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares