Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 14:38

Πανναξιακός: Πολύ κοντά σε ανακοινώσεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Πανναξιακού, καθώς οι "Ναξιώτες" βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνίες , τόσο με παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι στην ομάδα, όσο και με μεταγραφικούς στόχους που τους απασχολούν.

Πρώτο μέλημα της Διοίκησης είναι η ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ήταν πέρυσι στην ομάδα, με τους Τόσκα, Σταυρόπουλο, Πετρόπουλο και Καρούση να βρίσκονται «μια ανάσα» πριν φορέσουν και πάλι τα "Μπλε".

Στο μεταξύ ο Γιώργος Βλαστός, «βάζει στο μικροσκόπιο» παίκτες και σε συνεργασία με την διοίκηση, προχωρούν τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου το ταχύτερο δυνατών να κλείσουν οι συμφωνίες.

Μάλιστα ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Βλαστός σε συνέντευξη που έδωσε από κοινού στο "sportcyclades.gr" και στην εφημερίδα "Κυκλαδική" που θα δημοσιευθεί αύριο, σκιαγραφεί τον Πανναξιακό της Γ’ Εθνικής, μιλώντας τόσο για τις μεταγραφικές κινήσεις, όσο για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Σύντομα οι μεταγραφές

Μάλιστα δεν αποκλείετε αύριο να υπάρξει η πρώτη επίσημη απόκτηση ποδοσφαιριστή, καθώς από σήμερα βρίσκετε στο νησί της Νάξου ένας αμυντικός παίκτης που αγωνιζόταν σε ομάδα του 2ου ομίλου της footballleague 2, με σκοπό να συζητήσει και να υπογράψει στον Πανναξιακό.

Πάντως οι διαπραγματεύσεις δεν φαίνεται να σταματάνε εκεί, καθώς ο Πρόεδρος της ομάδας Πλάτων Τομπάς, αύριο θα έχει συνάντηση στην Αθήνα με Πρόεδρο ομάδας, που πέρυσι αγωνιζόταν στον 8ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, όπου θα συζητηθεί τον ενδεχόμενο απόκτησης από τον Πανναξιακό, του τερματοφύλακα της εν λόγο ομάδας.

Αυτές σίγουρα δεν θα είναι οι μοναδικές κινήσεις του Πανναξιακού, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι, η ομάδα της Νάξου έχει έρθει σε συμφωνία με τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές ακόμα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares