Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 16:21

Χούρος: Μια συριανή στην Γ’ εθνική, ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή!

Είναι ο τρόμος και ο φόβος της αντίπαλης εστίας, είναι ο άνθρωπος γκολ…, ποιος είναι αυτός; μα φυσικά το κανόνι του Αθλητικού Ομίλου Πάγου, ο Γιάννης Χούρος.

Γιάννη σε ευχαριστώ που είσαι σήμερα κοντά μας και σε καλωσορίζω στην στήλη μας.: «και εγώ σας ευχαριστώ που με καλέσατε καθώς και για τα καλά σας λόγια!»

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε απ’σενα. Άλλη μια φανταστική χρονιά με τον Πάγο. Φέτος σημείωσες 15 εκπληκτικά γκολ βοηθώντας την ομάδα σου να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Θα ήθελα να μας ξεχωρίσεις κάποια από τα γκολ που σημείωσες: «κάθε γκολ που πετυχαίνεις είναι ξεχωριστό, το καθένα έχει την δική του σημασία. Φέτος δεν πέτυχα κάποιο καθοριστικό γκολ, όμως αν ξεχώριζα κάποιο αυτό θα ήταν η λόμπα στο παιχνίδι με την Σίφνο στη Μήλο»

pagos-omada-2012-13-2

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος είχε «προαγωγικές» σεζόν, αυτό οφείλετε κατά την γνώμη σου, στους συμπαίκτες σου ή στο σύστημα που ακολουθεί ο προπονητή σας κ Ξενικάκης; «φυσικά και οι δύο παράγοντες έχουν καθοριστικό ρόλο στις σεζόν που έχω πραγματοποιήσει. Έχω χαρισματικούς συμπαίκτες καθώς και ο προπονητής μας είναι ιδιαίτερα ικανός και πολύ καλός στην δουλειά του! Αυτά τα δύο με βοήθησαν να κάνω μία καλή σεζόν πέρυσι»

PAGOS-AJAX ANDRON

Η απόδοση σου έκανε αντιπάλους να σε κοιτούν έντονα στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα όπως και αυτή που διανύουμε. Θα ήθελες να μας πεις τι συνέβη και τελικά δεν άλλαξες στρατόπεδο; «Με το τέλος της περσινής σεζόν οι διοικούντες της ομάδας με κάλεσαν να μιλήσουμε για τους στόχους που θα ορίσει η ομάδα για την επόμενη χρόνια καθώς και για της δικές μου βλέψεις. Οι συζητήσεις και οι στόχοι που έθεσαν με παρότρυναν να παραμείνω στην ομάδα για τον επόμενο χρόνο και να μην μετακομίσω σε κάποια άλλη τοπική ομάδα»

pagos-aop-4-11-2012-panigirismoi

Ο Α.Ο. Πάγου είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο, με ανθρώπους που αγαπούν και είναι πάντα κοντά στον σύλλογο. Με έναν εξαιρετικό προπονητή τον κ. Ηλία Ξενικάκη που η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας σου δίνει κύρος και σεβασμό. Θέλω να μας πεις την άποψη σου για την διοίκηση αλλά και τον προπονητή σου και πόσο ρόλο έπαιξαν ώστε να παραμείνεις και φέτος στην ομάδα: «Θα ξεκινήσω από τον προπονητή μού κύριο Ηλία Ξενικάκη, στον οποίο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια και τον εκτιμώ αφάνταστα. Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή και κυρίως πολύ καλό άνθρωπο, είναι ένας παράγοντας που με κράτησε και αυτή τη σεζόν στην ομάδα. Άλλωστε μία καλή σχέση με τον προπονητή της ομάδας σου δίνει και άλλη διάθεση για να αγωνιστείς, αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Όσο για την διοίκηση της ομάδας, έχουν μπει αρκετά νέα παιδιά, όπως ο καλός μού φίλος Νίκος Λουκής και ο Βαγγέλης ο Σιγάλας, οι οποίοι δείχνουν διάθεση και θέληση για να κάνουν κάτι καλό. Είμαι στην ομάδα 11 χρόνια και μού έχουν φερθεί άψογα όλοι οι άνθρωποι του συμβουλίου και θα ήθελα μέσα από δω να τους ευχαριστήσω!.»

pansifnaikos-pagos-28-10-2012-5

Ας μιλήσουμε για το περσυνό πρωτάθλημα. Ο Πάγος κληρώθηκε να αγωνιστεί σε έναν όμιλο με ομάδες από Σύρο, Πάρο, Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Αντιμετωπίσατε ομάδες και επισκεφτήκατε νησιά που δεν είχατε ξανά αγωνιστεί. Θα ήθελα να μας πεις για την περσινή σου εμπειρία αλλά και για τις ομάδες που αντιμετωπίσατε: «ήταν ένας δύσκολος όμιλος. Είχε αρκετά ικανές ομάδες. Όλες ήταν ισάξιες και κάθε αγώνας ξεχωριστός, μπορούσες να το χαρακτηρίσεις ως ντέρμπι. Οι μόνες κάπως αδύναμες ομάδες ήταν οι πρωτοεμφανιζόμενες, Σίφνος και Σέριφος που πάντως μού άφησαν καλές εντυπώσεις με την διάθεση και τη θέληση τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα»

pagos-pammiliakos-23-3-2013-2

Θα ήθελες η ομάδα σου φέτος να αγωνιστεί στον ίδιο όμιλο ή στον 1ο και γιατί; «η αλήθεια είναι πως δεν έχω επιλογή. Σε οποίον όμιλο και αν βρεθούμε πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε dna πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο!»

 

Φέτος βλέπουμε μια έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά μόνο από ομάδες της Σύρου. Ήδη έχουν αποκτηθεί από τον ΑΟΣ πολλοί παίκτες και ο Πάγος όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί σημαντικά από μεταγραφές αλλά και από παίκτες της Α.Π. «Σύρου 2002». Τι πιστεύεις ότι θα δούμε φέτος στο νέο πρωτάθλημα; Θα είναι η χρονιά της Σύρου; «πρέπει κάποια στιγμή η Σύρος να ανεβάσει και να κρατήσει μία ομάδα σε υψηλότερη κατηγορία. Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Έχουμε 3 πολύ δυνατές ομάδες και μία από αυτές θα πρέπει να βρεθεί του χρόνου στη Γ' Εθνική. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή η ομάδα!.»

pagos-serifos-8-10-2012-8

Γιάννη σε ευχαριστούμε παρά πολύ για τον χρόνο σου και σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες και υγεία στην ζωή σου. «Εγώ σας ευχαριστώ και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στο έργο σας»

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares