Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 18:32

Τάσος Καρράς: η Μύκονος έχει τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού για τον ΑΟ Μυκόνου είναι του νεαρού ταλαντούχου επιθετικού Τάσου Καρρά από τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ο 18χρονος Τάσος Καρράς, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα κ18 της χώρας μας, αλλά και στην ομάδα κ18 του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα της super league u18. Στην περσινή σεζόν μάλιστα, σημείωσε 5 γκολ στις 9 εμφανίσεις του.

 

Τάσο σε καλωσορίζουμε στο sportcyclades.gr . 

Από φέτος θα ανήκεις στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Μυκόνου. Θα θέλαμε να μας πεις τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση «πλέον η Γ' Εθνική έχει γίνει μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία μια και σε αυτή παίζουν αξιόλογες ομάδες και θα ήθελα να ανέβω επίπεδο και να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε αυτό το πρωτάθλημα! και η Μύκονος είναι μια ομάδα που μου καλύπτει όλες τις ανάγκες και έχει τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το πρωτάθλημα!»

 

Αυτό θα είναι το πρώτο σου πρωτάθλημα που θα αγωνιστής σε ανδρική ομάδα. Σε φοβίζει αυτό το γεγονός; πιστεύεις ότι θα μπορείς να ανταποκριθείς; «πιστεύω στις δυνατότητες μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά ! πλέον μικρός και μεγάλος στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σημασία!»

 

η Γ΄ Εθνική είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ΑΟ Μυκόνου. Πιστεύεις ότι η ομάδα θα μπορεί να είναι έτοιμη σε αυτήν τη νέα πρόκληση; «εάν η ομάδα έχει την στήριξη από τον κόσμο πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά. Επίσης ο πρόεδρος και η διοίκηση μας προσφέρει ότι χρειαζόμαστει! όλα τα παΐδια είναι πολύ καλοί παίχτες και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο»

 

Θα είχες κάποια ιδιαίτερη προτίμηση από ομάδες στον όμιλό σου; «θα προτιμούσα να είμαστε στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ όπως και ο καθένας από τα παιδιά διότι θα είναι μεγάλη εμπειρία να παίξουμε δυο αγώνες ενάντια στην ιστορική αυτή ομάδα! αλλά και να μην γίνει αυτό υπάρχουν εξίσου αξιόλογες ομάδες που θα ήθελα να αντιμετωπίσω!! γενικότερα το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής έχει αλλάξει επίπεδο»

 

karras-atromitos

Έρχεσαι στην ομάδα με τις καλύτερες συστάσεις. Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους της νέας σου ομάδας «θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και να δικαιώσω όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν! ελπίζω όλα να πάνε καλά!»

 

Τάσο ο Ατρόμητος, η ομάδα που σε ανέδειξε, είναι μια από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες πλέον ομάδες στην Ελλάδα. Όνειρό σου είναι να επιστρέψεις στην ομάδα του Περιστερίου; «όνειρο μου είναι να παίξω ποδόσφαιρο επαγγελματικά σε οποιαδήποτε ομάδα και αν είναι! ελπίζω να τα πάω καλά και να επιστρέψω στην ομάδα που με ανέδειξε τον Ατρόμητο διότι πλέον είναι από τις μεγάλες δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο!»

 

Τάσο σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή χρονιά με τη Μύκονο, με υγεία και να πετύχετε όλους τους στόχους σας «εγω σας ευχαριστω πολύ»

agiasmos-aom-7-2013-1

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares