Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 07:37

Νίκος Σκλάβος: Ανυπομονώ κι εγώ για κάτι καλύτερο!

Ο Νίκος Σκλάβος είναι πλέον παίχτης του Παμμηλιακού και στο κάλεσμα των «Μηλέικων Νέων» να πει δυο λόγια για την προοπτική αυτή άνοιξε αμέσως την καρδιά του.

Ο 27χρονος αμυντικός είναι η μεταγραφή της χρονιάς για τον Παμμηλιακό και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στη μηχανή των «κόκκινων» τη φετινή χρονιά, με την πολύπειρη εμπειρία του από την παρουσία του μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Αθήνας και του Πειραιά όπου έφτασε μέχρι την Β’ Εθνική και την Προοδευτική! Ο Νίκος Σκλάβος μας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και δηλώσει ενθουσιασμένος που βρίσκεται στη Μήλο και στην οικογένεια του Παμμηλιακού.

Μηλέικα Νέα: Νίκο τι σ' έφερε στον Παμμηλιακό και στην όμορφη Μήλο μας;

Νίκος Σκλάβος: Η πρώτη επαφή μου έγινε με τον τερματοφύλακα του Παμμηλιακού Θέμη Αϊβαλιώτη, μέσω της γνωριμία μας που υπήρξε από τότε που αγωνιζόμασταν αντίπαλοι στα γήπεδα της Α’ Πειραιά. Ο Θέμης με την ΑΕ Σαλαμίνας και εγώ με την Χαραυγή. Ο Θέμης μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σωματείο του Παμμηλιακού κάτι που διαπίστωσα κι εγώ όταν ήρθα στη Μήλο για τις πρώτες συζητήσεις.

Μ.Ν.: Σε ποια θέση αγωνίζεσαι;

Αγωνίζομαι ως στόπερ (κεντρικός αμυντικός) αλλά στην μέχρι τώρα πορεία μου έχω παίξει σε όλες σχεδόν τις θέσεις του γηπέδου, ακόμα και σέντερ φορ. Στον Παμμηλιακό πάντως προορίζομαι για την θέση του σέντερ μπακ.

Μ.Ν. Η αμυντική γραμμή του Παμμηλιακού παραδοσιακά είναι από τα πιο δυνατά του στοιχεία. Τι μπορείς να υποσχεθείς με την παρουσία σου;

Το γεγονός ότι ο Παμμηλιακός δέχτηκε μόλις 6 γκολ σε όλα τα παιχνίδια της προηγούμενης χρονιάς συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων αγώνων μπαράζ και από αυτά μόνο τα 2 στον τελικό με τη Μύκονο οδήγησαν σε ήττα, μου δημιουργεί το αίσθημα ευθύνης για μια ανάλογη χρονιά. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας και η ομοιογένεια κάτι το οποίο χτίζεται μέσα και από την προετοιμασία που έχει ήδη ξεκινήσει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ειδικά στην αμυντική γραμμή αλλά και στον προπονητή μου που δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική σε αυτόν τον τομέα.

Μ.Ν. Ποια είναι η αγωνιστική πορεία σου μέχρι στιγμής στα γήπεδα;

Ξεκίνησα τη μπάλα από 9 χρονών στις ακαδημίες της Δραπετσώνας και στα 13 μου μεταπήδησα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας (Α’Πειραιά) όπου έμεινα για ακόμα 4 χρόνια. Στα 17 μου ο Γιάννης Αγγελόπουλος, τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής μου προσέφερε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, η οποία προταγωνιστούσε στη Β’ Εθνική με στόχο την άνοδο στην Α’ Εθνική (σ.σ σημερινή Σούπερ Λίγκα!). Δύο χρόνια μετά 2006-2007 δόθηκα δανεικός στον Ερμή Κορυδαλλού (Α’Πειραιά) κα κατόπιν στον Ατρόμητο Πειραιά (Δ’ Εθνική). Το 2008-2009 έπαιξα για την Ελευθερία Μοσχάτου (Α’ Πειραιά), το 2009-2010 στους Νέους Δραπετσώνας (Α’ Πειραιά) , το 2010-2011 στον Αμπελακιακό (Α’ Πειραιά), το 2011-2012 στους Νέους Ευγενείας (Α’ Πειραιά) και πέρυσι
2012-2013 στη Χαραυγή (Α’ Πειραιά).

Μ.Ν. Τι γνωρίζεις για το επίπεδο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου;

Δεν γνωρίζω πολλά είναι η αλήθεια, εκτός από το ό,τι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και ότι τα τελευταία χρόνια ο πρωταθλητής Κυκλάδων εξασφαλίζει την παρουσία του στις Εθνικές κατηγορίες όπου πάντα υπάρχει εκπρόσωπος των Κυκλάδων (Μύκονος, Πανναξιακός, Άνω Σύρος).

Μ.Ν. Ο Παμμηλιακός έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος και διεκδίκησε την άνοδο του στη Γ'Εθνική. Πιστεύεις ότι είναι εφικτό αυτό και φέτος;

Σίγουρα θα προσπαθήσω να συμβάλω κι εγώ για να επιτευχθεί κάτι ανάλογο και γιατί όχι κάτι καλύτερο…

Μ.Ν. Η προετοιμασία ξεκίνησε και είχες την πρώτη επαφή με τους νέους συμπαίκτες και τον προπονητή Ζαχαρία Γκούτζα;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, το επίπεδο υψηλό, ενώ ο κ. Γκούτζας με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και ως άνθρωπός και ως προπονητής. Η παρουσία του άλλωστε για 17 χρόνια στην ομάδα και ο αλληλοσεβασμός που βλέπω με τους συμπαίχτες μου τα λέει όλα.

Μ.Ν. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις και πώς σου φαίνεται και η έδρα του Παμμηλιακού;

Γνωρίζω ότι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και ανυπομονώ να ζήσω κι εγώ την ατμόσφαιρα των εντός έδρας παιχνιδιών που μου περιγράφουν οι συμπαίκτες μου.

Μ.Ν. Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι τελευταίο;

Θα ‘θελα να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση του Παμμηλιακού, τους συμπαίχτες μου και τον προπονητή μου κ.Ζαχαρία Γκούτζα που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Βαμβακάρη που από τις πρώτες μας επαφές μου έδειξε ότι με πιστεύει και έκανε τα πάντα για να με φέρει στη Μήλο και στον Παμμηλιακό. Άνθρωποι σαν κι αυτόν λείπουν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares