Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 08:58

Η απόδραση των εννέα…

Με το διπλό απέδρασε από την Πάρο η ομάδα της Αναγέννησης Νάξου, αφού επικράτησε με σκορ 3-0 επί της Ένωσης Μαρπησσαϊκού Αστέρα.

Παρότι η ομάδα το Αγερσανίου έπαιζε με μόλις 9 παίκτες έναντι 11, μπόρεσε και προηγήθηκε ένα λεπτό πριν το ημίχρονο με τον Bullari. Το συγκρότημα του κ. Πολέμη που επανήρθε (έστω προσωρινά) στους πάγκους της αγαπημένης του ομάδας μετά από διάστημα ενός έτους, σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τον Αρτσανο στο 45ο και 61ο λεπτό.

 

Η ομάδα της Ένωσης, στάθηκε αρκετά καλά, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικιακή διαφορά που τους χώριζε με τους χτεσινούς τους αντιπάλους, κάτι που είναι ολοφάνερο και στις φωτογραφίες.

 

Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση θα υποδεχτεί τον Νηρέα ενώ η ομάδα της Νάξου θα φιλοξενήσει τους παίδες του ΑΟ Πάρου.

 

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, Τα τμήματα παιδων και Ακαδημίες της Ένωσης, είναι υπό την αιγίδα της διοίκησης του Μαρπησσαϊκού, κάτι που σημαίνει ότι… μετά από απουσία τριών σεζόν η ομάδα της Πάρου, “μπήκε” και πάλι σε επίσημο αγώνα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Μαρπησσαϊκός φέτος, συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυση του (1963).

 

 

Ένωση Μαρπησσαϊκός Αστέρας: (Βιτζηλαίος Ι.), Τζανακόπουλος Χ., Ζουμής Α., Μετζιδάκης Ν., Τζανακόπουλος Κ., Γεμελιάρης Ι., Προμπονάς, Τζανακόπουλος Μ., Ραγκούσης Α., Μπουραντάς Ν.-Χ., Δρόσος Γ-Π., Αλιπράντης Α.

Αναπληρωματικοί: Τριβυζάς Φ., Φραντζής Σ., Κεφάλας Δ.

Αναγέννηση Νάξου: (Πολέμης Στ.), Σέργης Ι., Δημητροκάλης Φ., Δημητροκάλης Γ., Μαργαρίτης Κ., Αρτσανος Ν., Κουνάδης Ε-Μ., Καραγιάννης Μ-Ν., BullariE., Σκουλάξενος Ρ.-Ν.

paides-marpissa-agersani-22-9-2013-1

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares