Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 13:33

Στοίχημα: Διπλή ευκαιρία με αξία στην Κρήτη

Μια μέρα με γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι το σημερινό Σάββατο (8/04), αρκετές είναι οι ευκαιρίες για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες.

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει προγνωστικό εντό συνόρων, από τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, από την αναμέτρηση ΟΦΗ - Λαμία, με την ανάλυση και την πρόταση να ακολουθούν παρακάτω.

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε ο ΟΦΗ, έχοντας, πλέον, διαφορά ασφαλείας (+9) από τις δύο τελευταίες θέσεις. Προερχόταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Λεβαδειακό, την ήττα (2-0) από την ομάδα της Βοιωτίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και αυτή (0-3) από την ΑΕΚ. Παραμένει για τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς νίκη (0-2-2) στην έδρα του. Μόλις σε ένα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, μάλιστα, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Λαμία, με 3-1 εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού. Σημαντικό βήμα για την παραμονή, ενώ είχε προηγηθεί το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα πάει καλά (1-2-0), τελευταία, μακριά από την έδρα της. Έχει καταφέρει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της, καθώς έχει σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Λαμία, που έχει ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να φύγει αήττητη και από το Ηράκλειο, ενώ ο ΟΦΗ δεν μπορεί τελευταία να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Θα επιλέξουμε Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.95.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares