Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 13:50

Με σύμμαχο την παράδοση

Ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει σήμερα (07/02, 18:30) τον ΟΠΕ Ρεθύμνου με ζητούμενο την 9η σερί εντός έδρας νίκη και το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμη και στη 2η θέση - Στο παρκέ Διώτη και Φάρκωνα Ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει σήμερα (07/02, 18:30) τον ΟΠΕ Ρεθύμνου με ζητούμενο την 9η σερί εντός έδρας νίκη και το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμη και στη 2η θέση - Στο παρκέ Διώτη και Φάρκωνα

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στην Α1 γυναικών και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου έχουμε τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Μίας αγωνιστικής που έχει ως σημείο αναφοράς δύο ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την εικόνα σε κορυφή και ουρά. Στην Αθήνα έχουμε το ντέρμπι «αιωνίων» στη Κυψέλη με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από το ρεπό του και τον Παναθηναϊκό να έρχεται από άνετο πέρασμα από την Ηλιούπολη.

Ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε συνδυασμό με τη παρουσία των Νέσοβιτς - Κωνσταντίνου αλλά και οι φίλαθλοι ακονίζουν τα δόντια τους. Στην Ηλιούπολη το βράδυ της Τετάρτης ο αγώνας έγινε χωρίς τηλεοπτική κάλυψη καθότι οι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ έφυγαν όταν είδαν δεκάδες φιλάθλους να είναι έτοιμοι για τη δική τους .αναμέτρηση σε ραντεβού θανάτου. Τι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη; Μακεδόνες και Ανατόλια μάχονται για να αποφύγουν το 2ο εισιτήριο του υποβιβασμού. Αμφότεροι έχουν από τρεις νίκες, το Ανατόλια όμως έχει δύο επιπλέον βαθμούς και οι Μακεδόνες το πλεονέκτημα της νίκης του πρώτου γύρου (3-2). Καθαρή νίκη για έναν εκ των δύο σημαίνει βήμα παραμονής στη κατηγορία.

Πανναξιακός

Τι θέλει ο Πανναξιακός από τα δύο αυτά παιχνίδια; Αρχικά θέλει να κερδίσει τον ΟΠΕ Ρεθύμνου. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (18:30) και τα κορίτσια του Ατανάς Πετρόφ θέλουν να συμπληρώσουν έναν χρόνο χωρίς ήττα εντός έδρας. Τελευταία τους ήττα στις 8 Φεβρουαρίου του 2013 από τα Βριλήσσια (3-2) κι από τότε μετρούν μόνο νίκες. Μάλιστα με το Ρέθυμνο έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση. Σε τρία επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος έως τώρα έχουν νίκη με 3-1 σετ, νίκη στο κύπελλο και στη φάση των 16 και δη στο Ρέθυμνο, κάτι που σημαίνει ότι ο Πανναξιακός δεν χάνει από την αντίπαλη ομάδα. Κεντρικό πρόσωπο η Αννα Σαλούστρου που είχε τιμηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου για τη παρουσία της με τη φανέλα της Κρητικής ομάδας ενώ για το αυριανό παιχνίδι ο Βούλγαρος τεχνικός του Πανναξιακού αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και την Παναγιώτα Διώτη που όμως ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα αγωνιστεί. Επίσης στην διάθεση του Ατανάς Πετρόφ έχει τεθεί και η Ελένη Φάρκωνα, η αρχηγός της ομάδας, η Ναξιώτισσα της παρέας που μετά από τέσσερις μήνες ενεργοποιείται και πάλι και για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο θα φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης της ομάδας.

Όσο για το ερώτημα: τι θέλει η ομάδα της Νάξου από τα δύο ντέρμπι της ημέρας; Απ΄ αυτό των ουραγών τίποτα. Αν και την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στους Μακεδόνες. Θα ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μην έχει .εκπλήξεις. Περισσότερο πάντως κοιτάζει τον αγώνα στην Αθήνα και το ιδανικό θα ήταν να χάσουν πόντο αμφότερες οι ομάδες. Ετσι κι αλλιώς ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό οπότε στο χέρι του είναι ακόμη και η 1η θέση.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (20:00), Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας.

ΑΟ Μαρκοπούλου - ΓΣ Ηλιούπολης (19:00), Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μαρκάτσας.

ΓΣ Ηρακλής - ΑΟ Θήρας (19:00), Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, ΑΣ Μακεδόνες - ΣΑΑΚ Ανατόλια (21:30), Διαιτητές: Δημητρίου, Κυριακόπουλος.

ΑΟΝ Πανναξιακός - ΟΠ Ρεθύμνου (18:30), Διαιτητές: Μουλά Λ., Μουλά Ε.,

Ρεπό: ΑΕΚ

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares