Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 21:45

Ο σεβασμός και το ευχαριστήριο του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκετε καθ οδόν για την Θεσσαλονίκη, όπου αύριο στις 20:00 θα δώσει τον αγώνα Κυπέλλου για την φάση των 18 κόντρα στον Λαγκαδά, ενώ το Σάββατο στις 16:00 θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες.

Ειδικά η ομάδα του Λαγκαδά και ο κόσμος της ζουν και αναπνέουν για το αυριανό ματς, που χαρακτηρίζουν ως γιορτή, πράγμα που γίνετε αντιληπτό και από την αφίσα του αγώνα, όπου χαρακτηρίζουν τον Πανναξιακό ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Οι διοίκηση της ομάδας της Νάξου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το σωματείο του Λαγκαδά, τόσο για τον σεβασμό στον Πανναξιακό, όσο και για τις διευκολύνσεις που παρείχαν και είχαν να κάνουν με την εύρεση γηπέδου ώστε να γίνει η προπόνηση της ομάδας της Νάξου.

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τη Διοίκηση της ομάδας του Α.Σ.Κ. Λαγκαδά και προσωπικά τον προπονητή της ομάδας κύριο Ηλία Ζωλασταθιάδη, καθώς επίσης και τη Διοίκηση της ομάδας των Μακεδόνων και τους υπευθύνους των γηπέδων της Χαλάστρας και του Λαγκαδά για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία τους, στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που προέκυψαν για το ταξίδι της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη, για την διεξαγωγή των παιχνιδιών μας για Κύπελλο και Πρωτάθλημα το επόμενο διήμερο. Οι ιθύνοντες του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους για το άθλημα, δείχνοντας σεβασμό προς την προσπάθειά μας, χωρίς ίχνος αντιπαλότητας έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αυτή τη φιλοσοφία συμμεριζόμαστε και εμείς και προσπαθούμε να την κάνουμε πράξη σε κάθε μας ενέργεια, με τελικό σκοπό την αναβάθμιση του γυναικείου βόλεϊ στη χώρα μας.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

afisa-lagadas

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares