Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 23:11

Δείξαμε τα δόντια μας

Στον Πανναξιακό εμφανίζονται πεισμωμένοι μετά την ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου (3-2 από Παναθηναϊκό) και θέλουν τη ρεβάνς στο πρωτάθλημα – Ποιον αντίπαλο επιθυμεί η Τέζα (πασαδόρος του Ολυμπιακού) στον τελικό – Φιλικό με ΑΕΚ το Σάββατο, τηλεοπτικές οι μάχες των ημιτελικών  Στον Πανναξιακό εμφανίζονται πεισμωμένοι μετά την ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου (3-2 από Παναθηναϊκό) και θέλουν τη ρεβάνς στο πρωτάθλημα – Ποιον αντίπαλο επιθυμεί η Τέζα (πασαδόρος του Ολυμπιακού) στον τελικό – Φιλικό με ΑΕΚ το Σάββατο, τηλεοπτικές οι μάχες των ημιτελικών

Το φάιναλ φορ Κυπέλλου στο Αγρίνιο αποτελεί παρελθόν. Η αποστολή του Πανναξιακού επέστρεψε με σκυμμένο το κεφάλι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2 με την αποστολή να εμφανίζεται ενοχλημένη κυρίως από τον τρόπο που χάθηκε. Από την Δευτέρα όμως όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Όλοι κοιτάζουν μπροστά και έχουν ως στόχο στην παρθενική τους συμμετοχή στα πλέι οφ να αποδείξουν ότι όντως είναι καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό και να εξασφαλίσουν τη παρουσία τους στον τελικό, όπου κατά πόσα πιθανότητα θα περιμένει το νικητή ο κυπελλούχος Ολυμπιακός. Η αρχηγός της ομάδας, Σία Τοτσίδου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 την επομένη του χαμένου ημιτελικού έδωσε ουσιαστικά το σύνθημα της αντεπίθεσης λέγοντας «Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις λεπτομέρειες όταν κυλάει έτσι το ματς. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι το δείξαμε. Φάνηκε όταν προηγηθήκαμε και με 6 – 1 (σ.σ. στο τάι μπρέικ), αλλά δεν ήμασταν προσεκτικές στις λεπτομέρειες». Στην ερώτηση για το τι μπορεί να «έφταιξε και δεν ήρθε το αποτέλεσμα» απάντησε λέγοντας «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το τι έφταιξε. Έχουμε έναν στόχο ακόμα, το πρωτάθλημα. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας» και έκλεισε τη συζήτηση με την απάντηση στην ερώτηση «τι κρατάτε από το παιχνίδι» τονίζοντας «Κρατάμε εμπειρίες. Δείξαμε τα δόντια μας, αλλά κρατάμε και τα λάθη μας και πρέπει να επανέλθουμε».

Προετοιμασία

Και όπως αναφέραμε οι προπονήσεις συνεχίζονται σε υψηλό βαθμό με τον Ατανάς Πετρόφ να έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του με την Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα να έχει πλήρως αναρρώσει από την ίωση που την ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένοι για την Μεγάλη Τετάρτη (στη Κυψέλη στις 20:00) και την Τετάρτη του Πάσχα (Νάξος στις 18:00) ενώ εάν χρειαστεί και 3ο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο του Πάσχα και πάλι στη Κυψέλη, καθότι χρειάζονται δύο νίκες για να φτάσει μία ομάδα στη πρόκριση. Το ευχάριστο είναι ότι οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν και τηλεοπτικά στέλνοντας τον Πανναξιακό και τη Νάξο σε όλα τα σπίτια σε Πανελλαδικό επίπεδο. Και στα πλαίσια της προετοιμασίας, ο Πανναξιακός, το προσεχές Σάββατο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ του Μανώλη Ρουμελιώτη και της Ξένιας Κακουράτου ενώ ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή και η Στέλλα Λαγουδάκη, που έχει ξεκινήσει πλέον αποθεραπεία και σιγά σιγά προπονείται. Η αναμέτρηση θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου καθότι το μεσημέρι στο κλειστό του ΔΑΚ έχουμε το ντέρμπι μπάσκετ ανάμεσα στον Πανναξιακό κα τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Λεπτομέρειες

Αφήνοντας όμως για λίγο τον Πανναξιακό πάμε στον κυπελλούχο Ολυμπιακό που παρά την ανωτερότητά του αρέσκεται να κοιτάζει και …δίπλα του και η Αρετή Τέζα, (η δεύτερη πασαδόρος του Ολυμπιακού και η …παλιά της παρέας) μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σημείωσε ότι θα είναι αποτυχία αν δεν καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα στα πλέι οφ και να κάνουν το νταμπλ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη Κυριακή στο βόλεϊ γυναικών, ενώ χαρακτήρισε καλές ομάδες τον Παναθηναϊκό και τον Παννναξιακό. Μάλιστα μιλώντας για το πρωτάθλημα σημείωσε «Τίποτα δεν είναι στο χέρι μας αν δεν αγωνιστούμε καλά εμείς. Ο Πανναξιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός. Αλλά κατά τη γνώμη μου αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας. Αν εμείς είμαστε καλά, δεν έχουμε άλλο αντίπαλο». Χαρακτήρισε ως αποτυχία την απώλεια του πρωταθλήματος και για ποιο επιθυμεί ως αντίπαλο στον τελικό (Παναθηναϊκό ή Πανναξιακό) απάντησε διπλωματικά τονίζοντας «Είναι πολύ κοντά οι δύο ομάδες. Νομίζω πως ο Πανναξιακός είναι πιο οργανωμένη ομάδα, αλλά εκτιμώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares