Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 23:05

Κόντρα με τον νεοφώτιστο

Με την Εμιλία Μιλοβάνοβιτς το απόγευμα της Κυριακής (25/10, 18:30) ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει στον Πειραιά τον νεοφώτιστο Πορφύρα της πρώην αθλήτριας του Πανναξιακού, Δώρας Γκολφινοπούλου Με την Εμιλία Μιλοβάνοβιτς το απόγευμα της Κυριακής (25/10, 18:30) ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει στον Πειραιά τον νεοφώτιστο Πορφύρα της πρώην αθλήτριας του Πανναξιακού, Δώρας Γκολφινοπούλου

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και ο Πανναξιακός ταξιδεύει στην Αθήνα και δη στο γήπεδο «Σαλπέας» στο Πειραιά όπου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο και χωρίς ξένες Πορφύρα.

Βλέπετε, η ομάδα του Πορφύρα μόλις πριν από τρεις εβδομάδες αποδέχτηκε τη πρόταση να αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία αντί του Αστέρα Αγίου Δημητρίου και μοιάζει αδύνατον να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων. Στη σύνθεσή του πάντως ο Πορφύρας έχει μία πρώην …Ναξιώτισσα, την Δώρα Γκολφινοπούλου (πασαδόρος) η οποία ήταν στον Πανναξιακό για δύο χρόνια (πανηγύρισε με την ομάδα την Α1 κατηγορία) αλλά και μία πρώην συμπαίκτρια των Κελεσίδου, Νούσια, Μεταξά και Μιλοβάνοβιτς, την ακραία Εύη Χρήστου με την οποία έπαιξαν στον Παναθηναϊκό αλλά τώρα θα την βρουν απέναντί τους. Και μάλιστα η Χρήστου είναι η αθλήτρια που ξεχωρίζει από το ρόστερ του Πορφύρα. Για τον Ζόραν Κόβαζιτς δεν μετρούν τα ονόματα, αυτό που θέλει είναι να δει βελτιωμένη την απόδοση της ομάδας του σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στο Μαρκόπουλο ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τα ντέρμπι που έρχονται. Το ευχάριστο για τον σέρβο τεχνικό είναι ότι θα έχει και την συμπατριώτισσά του Εμιλία Μιλοβάνοβιτς (πασαδόρος), η οποία ξεπέρασε τα γραφειοκρατικά προβλήματα που την κράτησαν εκτός του αγώνα με το Μαρκόπουλο.

MVP Καετάνο

Μένοντας στις γυναίκες να σημειώσουμε ότι στη Σαντορίνη θα έχουμε γιορτή με τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/10) το απόγευμα (19:00) και θα έχει ως αντίπαλο ο ΑΟ Θήρας τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό. Η ομάδα της Σαντορίνης προέρχεται από το χαστούκι στη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε από τον Αρη και είναι λογικό ότι θέλει τη ρεβάνς. Να σημειώσουμε δε ότι η Τζου Καετάνο του Άρη με τους 21 πόντους αναδείχθηκε MVP της 1ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν οι προπονητές των ομάδων. Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται MVP αν και είναι ήδη τρία χρόνια στην Ελλάδα (με διαφορετικές ομάδες) και μιλώντας για τον αγώνα με τη Σαντορίνη σημείωσε «Πριν τον αγώνα όλοι μιλούσαν για την Σαντορίνη κι όχι για εμάς. Για να κερδίσεις όμως ένα παιχνίδι πρέπει να παίξεις μέσα στο γήπεδο κι αυτό κάναμε εμείς γιατί έχουμε πει από την αρχή ότι σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη. Η Σαντορίνη ίσως μας υποτίμησε και το πλήρωσε. Στην Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο μας όποιος έρθει με τέτοια νοοτροπία θα το πληρώσει».

Αναβολή

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στους άνδρες, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Volleyleague «Πάμε Στοίχημα» είναι ένα βήμα πριν την αναβολή, καθώς η ΕΣΑΠ και οι διαιτητές ήρθαν σε πλήρη ρήξη με απρόβλεπτες συνέπειες πλέον και για τις δύο πλευρές. Από τη μια, παρόλο που η ΕΣΑΠ πλήρωσε μέρος των οφειλομένων (8 αγωνιστικών) του β’ γύρου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα αφού οι άρχοντες των αγώνων δεν αποδέχτηκαν την πρόταση για μείωση αποδοχών και σε καμία περίπτωση δεν συναινούν στην πρόταση “επόπτες α λα καρτ” μόνο στους αγώνες που είναι τηλεοπτικοί. Από την άλλη, τα σωματεία στην πλειονότητά τους βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού πρέπει να καταβάλλουν τα ποσά των παραβόλων (σ.σ ολoκλήρωση της διαδικασίας των πενταπλούν) και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αγωνιστούν χωρίς ξένους! Τέλος, υπάρχει και η μεριά… των χορηγών (ΟΠΑΠ και NOVA) που σε καμία περίπτωση δεν είναι σύμφωνη με αυτές τις “παλλινωδίες”, που μόνο χασούρα αποφέρουν ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο ΟΠΑΠ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις εξελίξεις αυτές.
Το πρόγραμμα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών

Σάββατο 24/10/2015

Ρεθύμνου, 16.00: ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΟ Παναθηναϊκός

Διαιτητές: Καρπουζάς-Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης. Επόπτες: Γιαννόπουλος-Βασιλόπουλος, Γραμματεία: Τζανιδάκης

Θήρας, 19.00, ΑΟ Θήρας - Φιλαθλητικός Λαρισαίκός,

Διαιτητές: Τσίτσικας-Πρέντζας, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Πατηνιώτης-Μουστάκη, Γραμματεία: Κατσιούλα

Ευόσμου, 18.00: ΑΠΣ Αίας - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Δημητρίου-Μπέλλος, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Γεροβασίλη-Ανθυμίδης, Γραμματεία: Τερζής

Κυριακή 25/10/2015

Π. Σαλπέας, 18.30: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟΝ Πανναξιακός,

Διαιτητές: Μεταξά-Προκοπίου, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου, Επόπτες: Ηλιόπουλος-Τσινός, Γραμματεία: Καραγεωργίου

Μαρκόπουλου, 17.00: ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΕΚ Αθηνών

Διαιτητές: Φραγκάκης-Ζώης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κυργιαλάνη-Μαύρος, Γραμματεία: Βήκα

Α΄Ηλιούπολης, 17.30: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Άρης

Διαιτητές: Κυριοπούλου-Βελώνης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Λιάκου-Σιδέρη, Γραμματεία: Κουρλιουρού

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares