×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 00:04

Μία απουσία ενόψει Πορφύρα

Ο γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού μετά την νίκη-τρίποντο την περασμένη εβδομάδα στο Μαρκόπουλο ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 βόλεϊ γυναικών αφήνοντας πίσω της τον Άρη Θεσσαλονίκης που γνώρισε καθαρή ήττα στη Σαντορίνη.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 19:00 το απόγευμα τα κορίτσια του Ζόραν Κόβαζιτς θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΦ Πορφύρας στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, με μοναδική απουσία από τα πλάνα του προπονητή τους την Ναταλία Μεταξά.

Από τον ουραγό αλλά αξιόμαχο Πορφύρα θα απουσιάζει η πρώην πασαδόρος της ομάδας του Πανναξιακού, Δώρα Γκολφινοπούλου.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς δήλωσε την παραμονή του αγώνα: «Θα παίξουμε με την ίδια σύνθεση που αγωνιστήκαμε και κόντρα στην Ηλιούπολη. Ο Πορφύρας αξίζει τον σεβασμό μας γιατί είναι μια ομάδα που μάχεται σε κάθε πόντο και εμείς πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση για να πάρουμε το τρίποντο».

Από την πλευρά του Πορφύρα ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Πανδής δήλωσε: «Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα της πρώτης τετράδας, απλά για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε απόδοση ανάλογη με το ματς του Παναθηναϊκού προκειμένου να αποκτήσουμε μια σταθερότητα εν όψει της συνέχειας».

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας των τμημάτων ανάπτυξης του συλλόγου.

PAON AFISA PORFYRAS 694x1024

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares