×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 00:30

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα

Ο Πανναξιακός προερχόμενος από 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα θα αναμετρηθεί με τον Άρη Θεσσαλονίκης, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό της Νάξου και θα διεκδικήσει την επιστροφή του στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 γυναικών. Ο Πανναξιακός προερχόμενος από 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα θα αναμετρηθεί με τον Άρη Θεσσαλονίκης, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό της Νάξου και θα διεκδικήσει την επιστροφή του στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 γυναικών.

Ο Πανναξιακός υποδέχεται τον νεοφώτιστο(!!!)  Άρη Θεσσαλονίκης στον κρισιμότερο βαθμολογικά αγώνα για την κούρσα του πρωταθλήματος που οδηγεί στην τετράδα της κορυφής και στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Με τον αέρα των 6 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νάξου θα διεκδικήσει τη νίκη – ρεβάνς από τον Άρη, και φυσικά τους τρεις υπερ-πολύτιμους βαθμούς που ουσιαστικά θα δώσουν τουλάχιστον αέρα 2 βαθμών από την 5η θέση (ο Πανναξιακός έχει έναν αγώνα λιγότερο, τον εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 24/2  στη Νάξο).

Ο Ζόραν Κόβαζιτς, προπονητής της ομάδας του Πανναξιακού, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τα κορίτσια του για το θετικό αποτέλεσμα και έχει επιστήσει την προσοχή στην κρισιμότητα του αγώνα, ενώ οι ίδιες οι αθλήτριες δηλώνουν πανέτοιμες για την μάχη του Σαββάτου. Η ομάδα της Νάξου θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα απουσιών καθώς η Ναταλία Μεταξά έχει επιστρέψει στην ομάδα. Σε δηλώσεις της στο volleyball.gr τόνισε: «Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ένα παιχνίδι που κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δυο ομάδες θα είναι στην 4αδα. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε πανέτοιμες, έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία όλη τη βδομάδα και ελπίζουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα ματς για γερά νεύρα και θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι πιο ήρεμη, συγκεντρωμένη και με λιγότερα λάθη».

Από την πλευρά του Άρη που η φετινή του πορεία θυμίζει έντονα την παρθενική εμφάνιση του Πανναξιακού στην Α1 πριν τρία χρόνια,  η αποστολή έφτασε στη Νάξο την Παρασκευή το βράδυ προερχόμενη από μία σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα. Χωρίς την Καναδή Κέισι Γκάνο οι Θεσσαλονικιές θα αγωνιστούν και για την τραυματισμένη συναθλήτρια τους και δηλώνουν: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, και ήταν μια κουραστική εβδομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί γνωρίζουμε ότι ο Πανναξιακός είναι καλή ομάδα και όταν παίζει εντός έδρας είναι ακόμα πιο δύσκολα. Είμαστε ενωμένες για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω τις κρισιμότητας του αγώνα υπάρχει ήδη αρκετά μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων από τους οπαδούς της ομάδας και αναμένεται το κλειστό «Δημήτρης Περιστεράκης» να είναι ακόμα μία φορά κατάμεστο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares