×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 11:41

Άρωμα Κούβας στον Πανναξιακό... Ανακοίνωσε και Αλβάρεζ

Ο Πανναξιακός όπως σας είχαμε ένημερώσει από χτες, ανακοίνωσε (πάντα μέσω της ιστοσελίδας του, paon.gr) και την δεύτερη ξένη αθλήτρια που θα πλαισιώσει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Μετά την ανακοίνωση της έταιρης Κουβανής Heidy Margarita Rodriguez Lopez η ομάδα της Νάξου ξαναχτυπά σε λιγότερο από 48 ώρες με νέα ανακόινωση, και αυτή τη φορά με ένα "μαύρο διαμάντι" από την εθνική Κούβας. Η ακραία Jennifer Yanet Alvarez Hernandez γεννημένη στις 19 Σεπτεμβρίου 1993 και με ύψος 184εκ. εξωντώνει τα αντίπαλα μπλοκ από τα 3, 10 μέτρα. 

jennifer alvarez

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και τη Νάξο το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Κούβας Jennifer Yanet Alvarez Hernandez, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 23χρονη ακραία, ύψους 1.84, μετρά δεκάδες συμμετοχές με την Εθνική Κούβας, σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις των 2 τελευταίων ετών, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο αγωνίζεται στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Καλωσορίζουμε τη σπουδαία αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι η αγωνιστική της παρουσία θα συντελέσει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις ενώ θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου μας για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου».

Με τιμή, Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Δείτε και το εντυπωσικό βίντεο που ετοίμασε ο Πανναξιακός για το νέο του μεταγραφικό απόκτημα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares