×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 11:55

Με την ''πορτάρα'' στο στήθος και η ταλαντούχα Μαρία Γάτση

O Πανναξιακός ΑΟΝ συνεχίζει τις ανακοινώσεις του για τις νέες μεταγραφές του στο γυναικείο τμήμα της ομάδας βόλεϊ με τον προπονητή Γιώργο Ρούση να χτίζει μία ομάδα από την αρχή αλλά με υψηλούς στόχους.

Με την προτελευταία (όπως όλα δείχνουν) μεταγραφή, η διοίκηση του Πανναξιακού ανακοίνωσε όπως πάντα μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, paon.gr την νεαρή 23χρονη ταλαντούχα ακραία, Μαρία Γάτση. 

Ερχόμενη από τον Ηρακλή Κηφισιάς αλλά έχοντας αγωνιστεί και σε Μακεδόνες - Ανατόλια στη μεγάλη κατηγορία, η ύψους 182εκ Μαρία Γάτση θα βοηθήσει την ομάδα της Νάξου να πετύχει τους στόχους της για την νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια, Μαρία Γάτση,  μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ δήλωσε  στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

"Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την διοίκηση που με εντάσσουν στο δυναμικό αυτής της ομάδας. Θα βοηθήσω απ την πλευρά μου στο μέγιστο για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά με γεμάτο γήπεδο και υγεία πάνω απ όλα".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και το νησί μας την αθλήτρια Μαρία Γάτση, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Ελληνίδα ακραία, ύψους 1.82 και γεννημένη το 1993, αγωνίστηκε την περσινή περίοδο με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αγωνιστεί στην ανώτατη κατηγορία στο παρελθόν με την ομάδα των Μακεδόνων και την ομάδα του Ανατόλια.

Καλωσορίζουμε την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις".

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου και όπως σας είχαμε ενημερώσει ένα μήνα πριν αναμένεται και η ανακοίνωση της πρώην λίμπερο της ΑΕΚ, Ξένιας Κακουράτου που η επιστροφή της έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς καθώς ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας όταν αγωνίστηκε και πάλι στη Νάξο τις σεζόν 2012-13 και 2013-14.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares