×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 15:05

Ανακοίνωσε Κακουράτου, ετοιμάζει έκπληξη ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε σήμερα και την τελευταία αθλήτρια από αυτές που έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει με ένα ακόμα "μεταγραφικό χτύπημα" καθώς πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρίσκεται σε συζητήσεις με μία ακόμα αθλήτρια που το όνομά της θα αποτελέσει μεγάλη (αλλά ευχάριστη) έκπληξη στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει τους αναγνώστες του sportcyclades.gr , η πρώην λίμπερο της ΑΕΚ, Ξένια Κακουράτου μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στη Νάξο και στον Πανναξιακό. Η Νάξος είναι χαραγμένη στην καρδιά της μικρόσωμης αθλήτριας που δεν έχανε ευκαιρία να την επισκεφτεί καθώς το πέρασμα της από τον Πανναξιακό δημιούργησε δυνατές φιλίες με πρόσωπα στο νησί. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν και πάλι στο σωματείο μας και το νησί μας την αθλήτρια Ξένια Κακουράτου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 23χρονη Ελληνίδα λίμπερο, η οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα του σωματείου μας την περίοδο 2012-14, διακρίθηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην Α1 Γυναικών με τη φανέλα της Α.Ε.Κ.
Καλωσορίζουμε την αξιόλογη αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα βοηθήσει τον Πανναξιακό να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

H Ξένια Κακουράτου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την διοίκηση του συλλόγου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, το paon.gr

"Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Όπως τότε έτσι και τώρα, έρχομαι γεμάτη προσδοκίες για μια επιτυχημένη χρονιά και εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας".

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares