×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 21:35

To «Mannequin Challenge» του Πανναξιακού

Ποιος είπε ότι η μόδα των social media δεν ταξιδεύει και στα νησιά; Θα μπορούσε να απουσιάζει από την Νάξο; Η απάντηση είναι φυσικά και όχι. Πανναξιακός - «Mannequin Challenge» προσέφεραν το δικό τους θέαμα, τα κορίτσια του βόλεϊ έδειξαν να το’ χουν, ενώ το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Λίγο η νίκη επί του Παναθηναϊκού, λίγο η αναβολή με την Ηλιούπολη, λίγο το κλίμα των Χριστουγέννων, δεν ήθελαν και πολύ τα κορίτσια. Έβαλαν τα δυνατά τους, «κοκάλωσαν» για χάρη του βίντεο και έστειλαν με αυτόν τον τρόπο τις ευχές τους για ένα ακόμη πιο δημιουργικό 2017.


Εκεί που η κορυφή είναι δύσβατη για τους αδύναμους, με φόντο πάντα το ανώτερο, με φόντο την κορυφή, τα φλας παραμένουν πάντα λαμπερά.

Απολαύστε τις:

Για όσους δεν γνωρίζουν το «Mannequin Challenge», αυτή είναι λοιπόν η νέα «τρέλα» που ξεκίνησε από την Αμερική και κάνει θραύση στα social media. 

Πρώτοι το δημιούργησαν οι ομάδες του NBA και στη συνέχεια εξελίχθηκε σ' ένα από τα διασημότερα παιχνίδια, με αθλητές, πολιτικούς, διακεκριμένες προσωπικότητες και χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να δημιουργούν το δικό τους βίντεο υπό το hashtag «MannequinChallenge».

To νέο trend του διαδικτύου έχει τις ρίζες του σ' ένα από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, το αγαλματάκια ακούνητα, μόνο που στη νέα εκδοχή του περιλαμβάνει και ένα άτομο που καταγράφει την εικόνα.
Συνήθως, η ομάδα είτε αθλητική είτε εργασίας παραμένει ακίνητη κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων της, μέχρι ένας απ΄εκείνους να τραβήξει το βίντεο.
Στην «παγίδα» της νέας πρόκλησης εκτός από τις ομάδες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, έπεσε και η νυν πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα καθώς και η Χίλαρι Κλίντον.

Από αυτή την μόδα δεν θα μπορούσε να λείψει και από το ποδόσφαιρο..

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares