×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 00:28

Ο «τραγικός» Μάλφας που ξεσήκωσε το ΔΑΚ [vid]

Σίγουρα η Ηλιούπολη δεν είχε την «ανάγκη» του διαιτητή Μάλφα για να πάρει τη νίκη απέναντι στον κακό Πανναξιακό, όμως ο εν λόγω διαιτητής που θεωρείται στους τοπ της Ελλάδας φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους μας το έλλειμμα που υπάρχει από αποτελεσματικούς ρέφερι στο βόλεϊ.  

Ο Μάλφας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των γηπεδούχων, όταν ουσιαστικά μία απόφαση του στο 2ο σετ καθόρισε και την τύχη του. Βέβαια αυτή δεν ήταν η μοναδική φάση, καθώς η απόδοση του στο συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται κάτω του μετρίου.

Μάλιστα ο ρέφερι, έκανε κάτι που δυστυχώς είναι συχνό στο Βόλεϊ, δηλαδή «ακύρωσε» εντελώς την υπόδειξη του Επόπτη Κατσούλη, ο οποίος ήταν ακριβώς δίπλα στη φάση και έδωσε άμεσα άουτ, παίρνοντας τη φάση πάνω του και χαρίζοντας τον πόντο στις φιλοξενούμενες. Ο Μάλφας μάλιστα, επιμένει στην απόφαση του παρά την προσπάθεια του βοηθού να του υποδείξει ότι έχει γίνει λάθος.

Φυσικά η μπάλα είναι εμφανέστατο ότι έχει περάσει άουτ και ίσως το ακόλουθο βίντεο θα πρέπει να απασχολήσει τους ανώτερους του Μάλφα:

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares