×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 00:33

Έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται..

Ο Πανναξιακός πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στο F-4 του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει ή τον Ολυμπιακό, ή τον Παναθηναϊκό ή το Μαρκόπουλο. Με έναν βατό ημιτελικό, γιατί να μην ονειρεύεται και το Κύπελλο;;

Την φετινή χρονιά τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση απέδειξαν περίτρανα ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Εάν εξαιρέσουμε τον τωρινό Ολυμπιακό που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, Παναθηναϊκός και Μαρκόπουλο είναι από τις ομάδες που μπορεί να τις κερδίσει στα ημιτελικά. Από εκεί και πέρα ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, που πολλά παίζουν ρόλο.

Ο Πανναξιακός εντέλει έχει κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Από μόνος του ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα οι Ναξιώτες φίλοι της ομάδας να θέλουν όσο τίποτα άλλο την κούπα στο νησί.

Εκτενέστερο ρεπορτάζ βέβαια για την τελική φάση του θεσμού, που θα διεξαχθεί όπως έχουμε αναφέρει στην Γλυφάδα στις 4 και 5 Μαρτίου, θα έχουμε μετά από την κλήρωση της ΕΟΠΕ την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, όπου θα μάθουμε και τον αντίπαλο του Πανναξιακού. Υπομονή μέχρι τότε λοιπόν.

Ανακοίνωση για την κλήρωση των ζευγαριών του Κυπέλλου από την ΕΟΠΕ:

Την Παρασκευή 17/2 κληρώνει για τα ζευγάρια των Final 4

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αναμετρηθούν τόσο στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών όσο και στην αντίστοιχη διοργάνωση των Ανδρών.

Συγκεκριμένα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης θα ακολουθήσει η πρώτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των τεσσάρων φιναλίστ όπου θα συζητηθούν διάφορα οργανωτικά θέματα που αφορούν το Final 4.

Στις 14:30 θα ακολουθήσει η αντίστοιχη κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Μαρτίου.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares