Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 23:02

Κοβάσεβιτς: «Εκπληκτική νίκη»

Για «εκπληκτική νίκη» μίλησε μετά το πέρας του δεύτερου ημιτελικού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενώ για «εμφάνιση κάτω του μετρίου» για την ομάφα του ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης.

Ο Σέρβος κόουτς των «ερυθρόλευκων» οδεύει ολοταχώς για το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας στην καριέρα του ενώ αμέσως μετά τον ημιτελικό σχολίασε για την εμφάνιση της ομάδας του: «Σήμερα πετύχαμε μια εκπληκτική νίκη! Σε κάποια διαστήματα του αγώνα ίσως να κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι φέτος. Στο δεύτερο σετ ίσως να επαναπαυτήκαμε αλλά και ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του. Στο τέλος του σετ δείξαμε το μέταλλο της ομάδας μας, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου και κατακτήσαμε ένα σετ που έμοιαζε χαμένο. Βέβαια η σημερινή επιτυχία είναι μόνο το πρώτο βήμα». 

Από την άλλη, ο τεχνικός των «πρασίνων» Δημήτρης Καζάζης σχολίασε: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σήμερα. Η εμφάνιση μας ήταν κάτω του μετρίου. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το δεύτερο σετ. Παίξαμε καλύτερα και μπορούσαμε να το πάρουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Αφού δεν το καταφέραμε αυτό μας έπεσε εντελώς η ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε δίκαια και χωρίς να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares