×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 12:28

Το Κύπελλο στην οικογένεια Ρούση

Από τις πιο όμορφες εικόνες του δεύτερου ημιτελικού ήταν η τρυφερή προσωπική στιγμή όταν η “ερυθρόλευκη” Ζένια Τσίμα “πέφτει” στην αγκαλιά του συζύγου της και προπονητή του Πανναξιακού, Γιώργου Ρούση αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι!

Το περσινό φινάλε της σεζόν δεν ήταν γλυκό με τον τρόπο που έληξε η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό αλλά το καλοκαίρι η μεν Ζένια αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και από τα πράσινα να ντυθεί στα κόκκινα ενώ ο Γιώργος έγινε πραγματικός καπετάνιος στον Πανναξιακό!

Το φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης είχε πολλά συναισθήματα για την οικογένεια Ρούση… ένα από αυτά η περηφάνια του ενός για τον άλλον! Αμφότεροι θα είναι στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών και είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι.

Με τον κόουτς Γιώργο Ρούση να δηλώνει με αρκετή δόση χιούμορ αρχικά: “Θα μείνει στην οικογένεια το Κύπελλο. Δεν το ξέραμε τόσο καιρό να μασταν χωριστά” για να συνεχίσει σε πιο φορτισμένο τόνο: “Η αλήθεια είναι ότι είμαι συγκινημένος γιατί και η Ζένια αξίζει ένα Κύπελλο που δεν έχει πάρει ενώ είναι πάρα πολύ μεγάλη αθλήτρια κι εγώ σαν προπονητής κατάφερα να επανέλθω σε τελικούς πολύ γρήγορα και με μια επαρχιακή ομάδα”!

Πάντως όπως είπε και ο κόουτς ότι και να γίνει το Κύπελλο μετά τη λήξη του τελικού θα μείνει στην οικογένεια Ρούση…

zenia_rousis-660x440.jpg

πηγη: volleyplanet.gr

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares