×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 21:24

Ο Τάκης Τσουκαλάς και το..«Δεν ξενερώνω και τραγουδάω....!!!»

Απίστευτη η παρουσία των «μπλε» για ακόμη ένα παιχνίδι. Απέναντι στην ερυθρόλευκη κερκίδα των.. προσκλήσεων του Τάκη Τσουκαλά, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, κάνοντας όλη την Ελλάδα να τους θαυμάσει! «Δεν ξενερώνω και τραγουδάω..» και «Σήκωσέ το...» ήταν τα συνθήματα που παρ' όλη την πίκρα, σκέπασαν τις ιαχές των νικητών!

 Μήπως ο Πανναξιακός έπαιζε στο σπίτι του; Μήπως δεν υπήρχαν άλλοι φίλαθλοι στο γήπεδο; 


Όπως και να 'χει μία ολόκληρη Ελλάδα είδε στους δέκτες της κάτι ασυνήθιστο.. Ομάδα να χάνει τον τίτλο, αλλά με οπαδούς πρωταθλητές! 

Στιγμή δεν έπαψαν να ζητοκραυγάζουν οι φίλαθλοι του Πανναξιακού στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Με κύριο σύνθημα «τα βλέπω όλα μπλε» αλλά και το «Πανναξιακός - Πανναξιακός!» να τραντάζει το γήπεδο!

Τα απλωμένα κασκόλ θύμιζαν.. Λίβερπουλ, τα μπλε t-shirts έβαψαν κυριολεκτικά την εξέδρα, ενώ η κ. Μαραγκού έσταζε.. μέλι και θαυμασμό για αυτόν τον υπέροχο λαό.

Κυπελλούχες στις καρδιές μας τα κορίτσια, που προσπάθησαν με όλη τους την ψυχή, Κυπελλούχος και ο κόσμος που τις ακολούθησε και με την παρουσία του έδειξε ότι το νησί της Νάξου μόλις ξεκίνησε να δαμάζει τα θηρία, τουλάχιστον στις εξέδρες!

Ο φακός βέβαια έπιασε συχνά - πυκνά και τον αρχηγό της Θύρας 7 Τάκη Τσουκαλά να κοιτάει προς το μέρος των Ναξιωτών φιλάθλων.. 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares