×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 17:47

«Ήταν ένα μικρό καράβι, το 'λέγαν Πανναξιακό...»

Ίσως το νέο σύνθημα από τους φίλους του Πανναξιακού, να θύμιζε Final 4, ίσως το Κύπελλο να δάμαζε όλων τις καρδιές, αθλήτριες και προπονητής ωστόσο ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Μπήκαν στο γήπεδο, ξεπέρασαν κούραση και Μακεδόνες, γνωρίζοντας στο τέλος την αποθέωση μέσα σε.. ντελίριο ενθουσιασμού!

FUYOLYFIIOULIULLKHUYLFUTYOOGYO.jpg

Ο Πανναξιακός το μεσημέρι του Σαββάτου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, απέναντι σε μια νεανική και αξιόμαχη ομάδα όπως είναι αυτή των Μακεδόνων. Οι φιλοξενούμενες μπόρεσαν να αντισταθούν μόνο για 2 σετ, ενώ ένα από αυτά το κατέκτησαν. Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και η ποιότητα από τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση, έδωσε ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει ο Πανναξιακός για τη δεύτερη θέση. Μεγάλη εμφάνιση της Λούτσια Φρέσκο, της αρχηγού Σίας Τοτσίδου, της Μαρίας Οικονομίδου, αλλά και της Ξένιας Κακουράτου, η οποία για ακόμα ένα ματς δεν άφησε..τίποτα να πέσει κάτω.


 

Από κοντά οι Μακεδόνες μέχρι τα μισά του 1ου σετ

Με σπασμένα τα φρένα από το Final 4 μπήκε στο γήπεδο ο Πανναξιακός όπου στο πρώτο σετ αν και πήγαινε χέρι χέρι με τους Μακεδόνες Αξιού (4-4, 5-5) κατάφερε να πάρει διαφορά (15-10) με πολλές επιθέσεις της Λούτσια Φρέσκο να δίνουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Οι φιλοξενούμενες αν και προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα την Διαγουμάνου δεν κατάφεραν να να επανέλθουν, με αποτέλεσμα το σετ να λήξει υπέρ του ΠΑΟΝ με 2518.

Σήκωσαν κεφάλι οι Μακεδόνες

Στο δεύτερο σετ οι Μακεδόνες μπήκαν πιο δυνατά 3-5, ενώ το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ τις βρήκε μπροστά με 3-8. Ο Πανναξιακός αντέδρασε και μία με την Μόνικα Πότοκαρ αλλά και δύο άσσους της Οικονομίδου ροκάνισε τη διαφορά και ισοφάρισε 10-10 με την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν πραγματικά πόντο - πόντο. Έτσι μετά το 12-12 από τους Μακεδόνες αλλά και το 14-14, 17-17 και 18-18 το ματς πήγε στη κόψη του ξυραφιού. Όλα κρίθηκαν μετά το 23-23 όταν επίθεση της Φρέσκο κατέληξε άουτ και με άσσο της Δραγουμάνου το παιχνίδι ήρθε στα ίσα (1-1 σετ).

Πάτησε γκάζι και..καθάρισε

Κάπου εκεί όμως ο Πανναξιακός στο τρίτο σετ, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, «έχτισε» διαφορές (14-7, 20-9) για να πάρει εκ νέου με 2-1 το προβάδισμα με 25-11 (επίθεση Ζακχαίου).

Τέλος με.. αποθέωση

AWTGEWYERTYUERURTJERTYJUETRYJIKNY.JPG

Με την ψυχολογία υπέρ του, ο Πανναξιακός ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του (18-10) στο τέταρτο σετ ενώ οι Μακεδόνες δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις. Έτσι μέσα σε αποθέωση στο κλειστό της Νάξου –κυρίως όταν εμφανίστηκε η αναμνηστική κούπα της 2η θέσης στο Κύπελλο Ελλάδας- οι γηπεδούχες με άσο της Δρακουλίδου έγραψαν το 25-14.

Να σημειωθεί ότι προς το τέλος της αναμέτρησης πήραν χρόνο συμμετοχής τόσο η Κάλλια Κατερίνη, η Μαυρομάτη αλλά και η Βίλμα Αναγνώστου, γνωρίζοντας πραγματικά την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας!

DSC_0193.jpg

R6OIYOYOROR6ORFTYOMTYORTFOI.jpg

D5RTIYFTKGKLHFLKFYLGYIULGUL.jpg

Τα σετ: 25-18, 23-25. 25-11, 25-14

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Ρούσης) Τοτσίδου, Δρακουλίδου, Πότοκαρ, Φρέσκο, Οικονομίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου(λ), Ξαγοραράκη, Μαυρομάτη(λ), Κατερίνη, Αναγνώστου

Μακεδόνες Αξιού: (Σκουλικάρης) Τζαγκαράκη(λ), Μυρίδου, Καλτσώνη, Στεφανίδου, Πολυνοπούλου, Παπαδοπούλου, Δραγουμάνου, Σπανού, Σαγκάρντια, Καραφουλίδου

Η γνώμη του πάγκου:

Γιώργος Ρούσης: «Είμαστε το φαβορί και κερδίσαμε, ωστόσο χωρίς στους Μακεδόνες να αγωνίζεται η βασική ακραία δεν δικαιολογείται η εμφάνιση στο δεύτερο σετ. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η κούραση και ότι ίσως το μυαλό είχε μείνει στο Final-4. Σήμερα δεν δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε».

Μανώλης Σκουλικάρης: «Θεωρώ ότι παίξαμε καλά για δύο σετ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά, δεν ακολουθήσαμε την τακτική στο σερβίς και το χάσαμε εύκολα. Στο β’ βρήκαμε ρυθμό, αφού ένα πρόβλημα που έχουμε είναι ότι από την αρχή της χρονιάς έχουμε χάσει τρεις βασικές μας αθλήτριες, ισοφαρίσαμε αλλά μετά το 1-1 δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια, χάσαμε την συγκέντρωση μας και δίκαια γνωρίσαμε την ήττα»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares