Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 00:40

Έφυγε ξαφνικά η Άννα Ξερικού

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Ελληνικού Βόλεϊ, καθώς σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για τον ξαφνικό χαμό της Άννας Ξερικού, γνωστής στο φίλαθλο κοινό της Νάξου από την καθοριστική της συμβολή στην άνοδο του Πανναξιακού στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Η Άννα Ξερικού έφυγε από την ζωή το μεσημέρι στην πόλη Μπέλε της Βραζιλίας έπειτα από επιπλοκή που παρουσιάστηκε στην υγεία της μετά από εγχείρηση ρουτίνας που υποβλήθηκε στο στομάχι (γαστρικό μανίκι) και κακή εκτίμηση τον ιατρών σε μετεγχειρητικές επιπλοκές που παρουσιάστηκαν.

Τη σεζόν 2010-2011 έγιναν στην Νάξο τα μπαράζ ανόδου και ο Πανναξιακός ΑΟΝ με προπονητή τον Μπάμπη Καλογιαννίδη και κορυφαία της ομάδας τότε την Άννα Ξερικού κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα στην Α2.

Τότε στον Πανναξιακό αγωνιζόταν επίσης οι: Αγγελική Απεραθίτου, Ελένη Φάρκωνα, Κατερίνα Αξαοπούλου, Ελένη Γκόρτσανιουκ, Μαρία Βασιλάκη, Χριστίνα Σέργη, Αλεξάνδρα Καπαρέλη, και Ξένια Σαρρή.

Η Άννα Ξερικού που είχε συμμετάσχει και στο τουρνουά Beach Volley της Μικρής Βίγλας το 2011 [βλ. φωτο] ήταν μία από τις κορυφαίες πασαδόρους που ανέδειξε το ελληνικό βόλεϊ. Είχε γεννηθεί στις 7 Ιουνίου 1972. Και είχε αγωνιστεί στον Μίλωνα, στον ΑΟ Αθήνα, στη μεγάλη ομάδα του ΖΑΟΝ, τη Δραπετσώνα, τον Ολυμπιακό και όπως προαναφέραμε τον Πανναξιακό.

Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο σάιτ μας στις 7/10/2012 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares