Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 10:48

ΔΑΠΠΟΣ: Ανακοίνωση για την έναρξη του Fianl Four

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και το Κλειστό Γυμναστήριο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4 του κυπέλλου Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός και ο Α.Ο Θήρας θα ξεκινήσουν σήμερα στις 18:00 το… χορό των «μονομαχιών» στην «αρένα» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και στη συνέχεια στις 20:30 θα αναμετρηθούν για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης ο Ηλυσιακός με τον Πανναξιακό, ενώ το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός.

Όσοι φίλαθλοι ακόμα επιθυμούν να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα πρέπει να σπεύσουν το συντομότερο δυνατόν, καθώς ελάχιστα εισιτήρια παραμένουν ακόμη χωρίς κάτοχο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία διοίκησης του Κλειστού Γυμναστηρίου σήμερα μέχρι τις 14:00 με την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή το Διαβατήριο.

Το κόστος τους εισιτήριου, με το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα τρία ματς, ανέρχεται στα δέκα (10) ευρώ, ενώ σας υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο Θήρας δεν θα έχουν ισχύ για τους αγώνες της διοργάνωσης.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου και της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου κατά την είσοδό τους στο χώρο, καθώς χωρίς αυτά δεν θα είναι δυνατόν να εισέλθουν στο γήπεδο. Οι θύρες του σταδίου για το κοινό θα λειτουργήσουν δύο (2) ώρες πριν την έναρξη των αγώνων και οι θεατές καλό θα είναι να σπεύσουν να προσέλθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο νωρίτερα απ’ την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στα σημεία ελέγχου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι ο χώρος στάθμευσης στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου δεν θα διατίθενται στο κοινό.

 

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

 

ighogoi.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares