Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 00:31

Αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη με στόχο το τρίποντο τα κορίτσια του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ταξιδεύει με προορισμό την Θεσσαλονίκη όπου στο κλειστό των Κυμίνων την Κυριακή 4/11 θα αγωνιστεί κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού σε ένα αγώνα που κλείνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Νάξου δίνει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα μετά το 3-0 της πρώτης αγωνιστικής επί της Κορίνθου καθώς εντυπωσίασε στη πρεμιέρα της Volleyleague γυναικών.

Ο Πανναξιακός νίκησε εύκολα στην έδρα του με 3-0 σετ την Κόρινθο και βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας αντίθετα με τους Μακεδόνες που δεν κατάφεραν να νικήσουν στην πρεμιέρα και αντιμετωπίζουν τη δεύτερη νησιώτικη ομάδα της κατηγορίας.

Ο Πανναξιακός αναχώρησε από τη Νάξο την Παρασκευή το απόγευμα με νέο πρόσωπο στην δωδεκάδα της γυναικείας ομάδας την Κική Κατσάνη. Το Σάββατο το πρωί θα συνεχίσει οδικώς έως την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Κυριακής στα Κύμινα.

Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες): «Εμείς έχουμε μείνει για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς δεύτερη ξένη. Από εκεί και πέρα, εμείς κρατήσαμε ότι ήταν από το πρώτο παιχνίδι και προσπαθούμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Έχουμε κάνει κάποια βηματάκια μπροστά αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά. Αντικειμενικά ξέρουμε ότι φαβορί είναι ο Πανναξιακός, ο οποίος απ’ότι έχει φανεί είναι μία αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει την τετράδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω το 100% από κάθε αθλήτρια για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, μπορεί να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω».

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Δεν ξέρουμε και πολλά για τον αντίπαλό μας, είναι καινούργια ομάδα και έχουμε δει μόλις ένα παιχνίδι τους. Είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι, θα υπάρχει μικρή κούραση από το ταξίδι αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να διαχειριστούμε τη κούρασή. Αν παίξουμε όπως προπονούμαστε, θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού – ΑΟΝ Πανναξιακός
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Κακάτσιου, Μπουγιούκας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από τους Μακεδόνες Αξιού σε συνεργασία με την Event Thess

Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://www.youtube.com/channel/UCcOA8d8BAouq8NIJ27c5iFg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares