Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011 15:49

2-2 ο Φοίνικας τον ΠΑΟ στο Φιλικό

PANATHINAIKOS-FOINIKAS_SYROY

Ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Παναθηναϊκό 2-1 σετ σε φιλικό που έγινε στο Μετς, ενώ παίχτηκε και 4ο σετ που το πήραν οι «πράσινοι» με 15-7. Με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε βασικός ο Τζιανλούκα Σαρατσένι ο οποίος θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής.

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νίκος Μπουτσουρής είχε την ευκαιρία να δει το νέο απόκτημα της ομάδας, Τζιανλούκα Σαρατσένι στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους, να βγάλει συμπεράσματα χρήσιμα και ταυτόχρονα να κρατήσει σε εγρήγορση τους "πράσινους" ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη (29/10, 7μ.μ) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Η αρχική σύνθεση του ΠΑΟ είχε τους Ψάρρα, Πανταλέων, Ζουπάνη, Στοίκοβιτς, Γιοζεφάσκι, Σαρατσένι και λίμπερο τον Δαρίδη ενώ μέχρι το τέλος της φιλικής αναμέτρησης χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι "πράσινοι" πλην των Πρωτοψάλτη και Μαδούρα.


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του τριφυλλιού, Νίκος Μπουτσουρής έκανε ένα πρώτο σχόλιο στο paovolleyball.gr για την προσθήκη του Σαρατσένι στην ομάδα: "Αναμφίβολα είναι ένα παίκτης με σημαντική αξία, ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Στο σημερινό φιλικό και με δυο προπονήσεις δείχνει κουρασμένος, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό αφού ήταν εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες αφότου τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Κατάρ" ενώ στη συνέχεια σε μια γενικότερη τοποθέτηση είπε: "Θα επαναλάβω ότι ο καλύτερος σύμμαχός μας είναι ο χρόνος για να δέσει η ομάδα, να αποκτήσει συνοχή, αυτοματισμούς και να βγει το αποτέλεσμα αυτό μέσα στο γήπεδο".


Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Άρη έκανε έκκληση στους οπαδούς της ομάδας: "Περιμένουμε το Σάββατο τον κόσμο μας. Οι οπαδοί είναι εκείνοι που θα αποτελέσουν το "έβδομο" παίκτη στο ντέρμπι με τον Άρη προκειμένου να πάρουνε την

πρώτη μας νίκη" .
Ο Ιταλός ακραίος, Τζιανλούκα Σαρατσένι με τη σειρά του τόνισε: "Επανέρχομαι σιγά σιγά, μετά το Κατάρ. Νιώθω καλά, έτοιμος να βοηθήσω. Χρειάζεται δουλειά αλλά υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν" ενώ σχολιάζοντας το επίπεδο με βάση του ότι παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό και αγωνίστηκε -έστω και σε φιλικό- με τον Φοίνικα είπε: "Είμαι έκπληκτος. Παρά την κρίση εγώ βλέπω ότι το επίπεδο των ομάδων παραμένει υψηλό".

 


Από την πλευρά του Φοίνικα Σύρου, ο κόουτς Νίκος Νεόφυτος ανέφερε: "Κι εμείς αλλά και ο Παναθηναϊκός κοιτάμε όσο το δυνατόν να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Εμείς έχουμε δέκα και πλέον μέρες χωρίς ματς και αυτό δεν ήταν καλό. Ευχαριστώ τον Νίκο Μπουτσουρή για το προγραμματισμό αυτού του φιλικού και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα". Τα σετ: 25-23, 14-25, 21-25, 15-7
*Ο Ηλίας Λάππας από την μεριά του Φοίνικα απουσίαζε λόγω ίωσης.

volleynews.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares