Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 15:39

Στις Σέρρες η αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ για το FINAL 4 του κυπέλλου

Η Αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκεται από σήμερα στις Σέρρες όπου στο πλαίσιο του FINAL 4 του κυπέλλου Ελλάδας θα αγωνιστεί την Παρασκευή στον 2ο ημιτελικό κόντρα στον ΑΟ Θήρας.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ αναχώρησε από το νησί της Νάξου την Τρίτη το απόγευμα, διανυκτέρευσε στην Αθήνα, και την Τετάρτη το πρωί προπονήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω με τον πρόεδρο του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ κ. Παντελής Βλάχος να διευκολύνει τα μέγιστα την εξυπηρέτηση της αποστολής μας.

Στη συνέχεια οδικώς ο Πανναξιακός ΑΟΝ έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και διανυκτέρευσε μέχρι την Πέμπτη όπου από το μεσημέρι και μετά ακολουθεί το πρόγραμμα της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Οι αθλήτριες της ομάδας μας φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο των Σερρών «ELPIDA Resort and Spa», ένα πολυτελέστατο κατάλυμα που βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία, στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων με θέα την ακρόπολη των Σερρών, δηλαδή τον πύργο του Ορέστη (Κουλάς).

Χωρίς ιδιαιτέρα προβλήματα και έχοντας στην διάθεση του όλες τις αθλήτριες του, ο προπονητής κ. Κωστακόπουλος πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΟΠΕ θα προπονήσει την ομάδα στις 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών.

Λίγο πριν, στις 18:00 το απόγευμα ο κ. Κωστακόπουλος με την αρχηγό της ομάδας , Όλγα Βεργίδου, θα παρευρεθούν στην συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο των Σερρών.

Παρά την ταλαιπωρία από το πολυήμερο ταξίδι, το κλίμα στην αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι άριστο και όλοι ανυπομονούν για την αυριανή αναμέτρηση με την έτερη ομάδα των Κυκλάδων, τον ΑΟ Θήρας όπου στις 20:30 το βράδυ να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στον Τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares