Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 01:40

Προδόθηκαν από την κούραση οι ''Αμαζώνες'' του Φιλωτίου

Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης, οι πρωταθλήτριες Αιγαίου Παγκορασίδες του ΑΜΣ Φιλωτίου, μπήκαν με το αριστερό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αφού λύγισαν απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Φοίβο Μελισσίων, ο οποίος κατέκτησε τη νίκη με 3-0 σετ και παράλληλα την πρόκριση του στην τελική φάση του θεσμού.

Οι ''Αμαζώνες'' από το Φιλώτι της Νάξου έκαναν κατάθεση ψυχής προκειμένου να νικήσουν την κούραση των καθημερινών αγώνων (5 αγώνες σε 5 μέρες) και των συνεχών μετακινήσεων, όμως παρόλο που έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή, τελικά «δεν ήπιαν νερό» χάνοντας το ματς κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Απογοήτευση σίγουρα δεν υπάρχει, αφού όπως τονίζουν στο Φιλώτι, τα κορίτσια του συλλόγου έχουν ήδη πετύχει το ακατόρθωτο, κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Αιγαίου, που είναι ο πρώτος όχι μόνο στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και ολόκληρου του νησιού. Άλλωστε η βροντερή παρουσία των Ναξιωτών στις εξέδρες του απομακρυσμένου κλειστού των Μελισσίων και οι επευφημίες τους μαρτυρούν ότι αυτά τα κορίτσια έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων και έχουν κάνει περήφανο τον κόσμο της Νάξου και όχι μόνο.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Φοίβος έδειξε ότι διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, αλλά όχι ανίκητη, καθώς τα τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στο νήμα με 25-23 και 25-22. Το τελευταίο σετ απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς πλέον ήταν βαθμολογικά αδιάφορο εφόσον η πρωτιά του ομίλου είχε ήδη κριθεί, με το τελικό 3-0 να έρχεται ως φυσικό επακόλουθο.

ΣΦΑ Μελισσίων ''Ο Φοίβος'' – ΑΜΣ Φιλωτίου  3-0 (25-23, 25-22, 25-15)

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ψαρρά Α., Χελιώτη, Βόμβα, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη Ε., Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Μουστάκη, Βασιλάκη Α.

Η τετράδα που προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παγκορασίδων είναι οι: ΟΠΑ Περσέας, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ΑΟ Μαρκοπούλου και ΣΦΑΜ Φοίβος.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, θα τιμήσει τον θεσμό και θα παραμείνει στην Αθήνα για τους εναπομείναντες δύο αγώνες, παρόλο που ο σύλλογος επιβαρύνεται με τεράστια έξοδα.

*Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου, ο ΑΜΣ Φιλωτίου θα αντιμετωπίσει την Γ.Ε. Ηρακλείου στις 16:00 στο  Κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Μελισσίων που βρίσκεται επί των οδών Πόντου 5 και Ψαθά, εντός του σχολικού κτηριακού συγκροτήματος Λυκείου Μελισσίων.

Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Δ' όμιλος (Μελισσίων)

24 Ιουνίου

ΣΦΑΜ Φοίβος - ΓΣ Ηλιούπολης 3-1 (17-25, 25-14, 25-19, 25-09)

25 Ιουνίου

ΓΕ Ηρακλείου - ΣΦΑΜ Φοίβος 1-3

26 Ιουνίου

ΓΣ Ηλιούπολης - ΓΕ Ηρακλείου 2-3
ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΜΣΦ Ζευς 3-0

27 Ιουνίου

16.00: ΓΕ Ηρακλείου - ΑΜΣΦ Ζευς

28 Ιουνίου

14.00: ΑΜΣΦ Ζευς - ΓΣ Ηλιούπολης

Βαθμολογία

1. ΣΦΑΜ Φοίβος 9β. (9-2)
2. ΓΕ Ηρακλείου 2β. (4-5)
3. ΓΣ Ηλιούπολης 1β. (3-6)
4. ΑΜΣΦ Ζευς 0β. (0-3)                                                   

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares