Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 10:09

Στη Σαντορίνη από χθες ο Πανναξιακός, έτοιμος για τη ''μάχη'' του κυπέλλου

Ο Πανναξιακός βρίσκεται στο νησί της Σαντορίνης από την Τρίτη το μεσημέρι με στόχο να διεκδικήσει την πρόκριση στο 6ο final four κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του.

Η ομάδα της Νάξου στις έξι σεζόν που αγωνίζεται στην Α1 γυναικών έχει βρεθεί σε final four σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις με εξαίρεση το 2015 (στη Χίο όπου έχει αποκλειστεί από τον Παναθηναϊκό) ενώ έχει αγωνιστεί 3 φορές σε τελικούς κυπέλλου (Πύλος 2014, Γλυφάδα 2017 και Σαντορίνη 2018).

Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου βρίσκονται στο νησί προερχόμενα από μια  νίκη ψυχολογίας επί του Μαρκόπουλου το περασμένο Σάββατο στη Νάξο και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο ΑΟ Θήρας μέσα σε μία δυνατή έδρα.

Πονοκέφαλος για τον προπονητή του Πανναξιακού ο τραυματισμός της Αμερικανίδας Λεγκρός η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στο Μαρκόπουλο και η συμμετοχή της στον σημερινό προημιτελικό είναι αμφίβολη.

Για τις γηπεδούχες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο ΑΟ Θήρας προέρχεται από 2 πολύ σημαντικές νίκες κόντρα στην Δρέσδη για το Challenge Cup και κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της volleyleague.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 26.2.2020 στις 19:30 στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Δρόσος, Μουστάκη, Γραμματεία: Καλιμνίου.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά με live stream από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο Youtube

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares