Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012 01:01

Ηττήθηκε από τις καλύτερες (photos-video)...

 PANNAXIAKOS-TRAXONAS

Την πρώτη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Πανναξιακός ΑΟΝ σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, με αντίπαλο τους Τράχωνες.

Η ομάδα του Αλίμου πέρασε με το νικηφόρο 3-1 μέσα από τη Νάξο και δίκαια είναι η ομάδα, που (3!!!) αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκετε με το ένα πόδι στην Α1 γυναικών.

Μάλιστα στον σημερινό αγώνα, Τράχωνες και Πανναξιακός έδειξαν ποιες είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου, παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό βόλεϊ και χαρίζοντας πολύ καλό θέαμα στους φίλαθλου, που για ακόμα μία φορά γέμισαν  το κλειστό γυμναστήριο Νάξου.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Νάξου μπήκε πολύ μουδιασμένα και το έχασε σχετικά εύκολα με 13-25. Στο 2ο σετ η ομάδες συγκρούστηκαν στα ίσα με τους Τράχωνες να έχουν καλύτερες επιλογές στα κρίσιμα σημεία, πράγμα που τους έδωσε το 24-26. Ο Πανναξιακός μπήκε ξανά στο παιχνίδι κερδίζοντας το 3ο σετ σχετικά εύκολα με 25-15. Η Τράχωνες αντέδρασαν πολύ καλά στο 4ο και τελευταίο σετ και δείχνοντας κλάση μεγάλης ομάδας, επικρατώντας  με 20-25.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λιγοστοί φίλαθλοι των Τραχώνων, που βρέθηκαν στις εξέδρες του ‘’Δημήτριος Περιστεράκης’’ αποθέωσαν τις παίχτριες της ομάδας τους μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι παίχτριες της ομάδας του Αλίμου κέρδισαν όμως και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου του Πανναξιακού, ο οποίος ήταν για ακόμα μία φορά συγκλονιστικός.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Φάρκωνα, Γιακούμπ, Λαγουδάκη, Τοτσίδου, Μαύρου, Μπορίσοβα, Μάρκου, Φραγκίσκου, Σέργη, Καπαρέλλη, Σκούνα.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Περρόπουλος): Τέζα, Αθανασοπούλου, Νικολαϊδου, Βογιατζή, Ρουβάνη, Σαραντοπούλου, Χασιώτη, Μεθενίτη, Ζώτου, Κουτροπούλου, Βογιατζή Ε., Κούκα.


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ από samnaxos

William Hill Sports


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares