Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 12:45

ΑΟ Θήρας: Με στόχο τη μεγάλη ανατροπή απόψε με τον Παναθηναϊκό

Με στόχο τη νίκη 0-3 ή 1-3 που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volleylegaue γυναικών η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο 16 Απριλίου στις 20.30 στο κλειστό του Άγιου Θωμά τον Παναθηναϊκό στον β’ προημιτελικό της σειράς του πρωταθλήματος. Στον α’ αγώνα του ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης οι «πράσινες» πήραν τη νίκη με 1-3 σετ.

Η αποστολή του Α.Ο. Θήρας, που από την Παρασκευή έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων της Αθήνας, προπονήθηκε το απόγευμα στο κλειστό της Κηφισιάς, ενώ έχει προγραμματισει μία ακόμη πρωινή για το Σάββατο.
«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση. Ακόμη δεν έχει κριθεί, αφού έτσι κι αλλιώς πάντα ο πιο κρίσιμος αγώνας σε αυτές τις σειρές είναι ο δεύτερος και πλέον μετά από 4 φετινά ματς γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλό μας» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Παπαδόπουλος.
Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο άρθρο 17 της παρούσης (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ).
Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους με ελάχιστο προβάδισμα δύο (2) πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.
Σάββατο 16 Απριλίου: Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.30: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Θήρας Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καπότης, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares