Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 11:48

Πανναξιακός ΑΟΝ: Τρεις ακόμα μεταγραφές, με φόντο Α1.

xatzinikolaou

Μετά την απόκτηση της Καρπουζά και Μουτζουρίδου, ο Πανναξιακός ΑΟΝ πρόσθεσε στο οπλοστάσιο του άλλες τρεις σπουδαίες παίχτριες, οι οποίες με την προσθήκη τους στην ομάδα, σίγουρα φέρνουν τον στόχο της Α1, ένα βήμα πιο κοντά στη Νάξο.

Η ομάδα της Νάξου φέρεται να έχει αποσπάσει τις υπογραφές της πασαδόρου από την Θέτιδα Βούλας Δώρας Γκολφινοπούλου (1.75μ 22 ετών), της πρώην αθλήτριας των Άρη Νικαίας, Φιλίας Ηλιούπολης, Ολυμπιακού, Αγίας Παρασκευής, ΑΕΚ και Ένωσης Βύρωνα, Δήμητρας Σιώρη και της Μαρίας Χατζηνικολάου, η οποία σε λίγες ημέρες θα είναι στην Πορταριά, όπου θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Η ενίσχυση της ομάδας των Δερμάτη-Τουρσούγκα, συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς ο Πανναξιακός ΑΟΝ παρουσιάζεται πλέον ανίκητος για τα δεδομένα της Α2 γυναικών.

Η διοίκηση του νησιώτικου σωματείου κάνει ενέργειες ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, έστω και πάνω στο νήμα της λήξης των μεταγραφών, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο την Διεθνή, διαγώνια Ελένη Κιόση.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares