Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 01:22

Θετικό το πρώτο δείγμα!

PANNAXIAKOS-IONES FILIKO

Θετικά ήταν τα δείγματα από το πρώτο φιλικό του Παννναξιακού Α.Ο.Ν του τμήματος βόλεϊ γυναικών που στην πρώτη τους άτυπη αναμέτρηση αντιμετώπισαν τους ΑΣΠ Ίωνες εκτός έδρας.

NAXOS sima vofanonΑν το παιχνίδι είχε αγωνιστικό χαρακτήρα τότε θα το χαρακτηρίζαμε εύκολα ντέρμπι. Το τελικό σκορ 1-3 σετ υπέρ του Πανναξιακού μπορεί να δείχνει άνετη επικράτησε παρ όλα αυτά οι γηπεδούχοι έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να δυσκολέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Το πρώτο σετ άλλωστε τους ανήκε καθώς προηγήθηκαν στον φωτεινό πίνακα του σκόρ.

Η ομάδα της Νάξου έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο με μερικά μόνο σημεία του αγώνα να αποτελούν γι αυτή εξαίρεση γι αυτό και η συνέχεια της ανήκε αφού κέρδισε τρία σετ στη σειρά και πήρε το ματς.

Ο προπονητής τους Γιώργος Δερμάτης, δοκίμασε τις αθλήτριες του σε αντοχή και τακτική προκειμένου να τεστάρει το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Να θυμίσουμε ότι οι ΑΣΠ Ίωνες ήταν πέρυσι στον όμιλο του Πανναξιακού παρ όλα αυτά δεν αποτέλεσαν γνώριμο αντίπαλο για πολλές από τις παίκτριες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν καθώς λίγες ήταν αυτές που παρέμειναν στις τάξεις του από το περσινό ράστερ.

Ο σύλλογος σαφέστατα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη και μερικά φιλικά επιπλέον που ήδη έχουν δρομολογηθεί με το δεύτερο να βρίσκεται δυο μέρες μακριά πάλι με τον ίδιο αντίπαλο ,άλλα να παιχνίδια του ίδιου χαρακτήρα να ακολουθούν και μην ξεχνάμε και το μεγαλύτερο και ιστορικής σημασίας φιλικό κόντρα στον κυπελλούχο Ολυμπιακό Πειραιώς. Το σίγουρο είναι όμως πως το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για όλα αυτά τα ταλαντούχα κορίτσια. 

Τα σετ ήρθαν ως εξής: 25-23, 24-26, 21-25, 1-25 . 

Συνθέσεις: 
Πανναξιακός Α.Ο.Ν (Γιώργος Δερμάτης): Κακουράτου, Εμμανουηλίδου, Λαγουδάκη, Χατζηνικολάου, Καρπουζά, Σκούνα, Μουντζουρίδου, Γκολφινοπούλου, Φάρκωνα
ΑΣΠ Ίωνες (Ντίνος Κυριαζής): Ντονά, Παπουτσάκη, Χρήστου, Ψιλάκη, Ψιλάκη.Γ, Φωτεινού, Κατσαντώνη, Χαραλάμπους, Σκορδίλη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares