Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 16:39

11 χρόνια ΑΟ Θήρας...

Ήταν 13 Αυγούστου του 2012 όταν το sportcyclades.gr έγραψε την πρώτη είδηση για τον ΑΟ Θήρας που είχε να κάνει με την ίδρυση του, η οποία πρωτοκολλήθηκε στις 8 Αυγούστου του 2012.

Σήμερα, συμπληρώνονται 11 χρόνια από την ίδρυση του βολεϊκού σωματείου της Σαντορίνης. 11 χρόνια γεμάτο εμπειρίες, συγκινήσεις και μεγάλο έργο για τον αθλητισμό του νησιού.

Η άνοδος στην Α2, η άνοδος στην Α1 και άλλες πολλές ευχάριστες ειδήσεις έχουν καταγραφεί από τους δημοσιογράφους του sportcyclades.gr. Με χαρά θα συνεχίσουμε και θα είμαστε εδώ να γράψουμε και για τον πρώτο τίτλο, ο οποίος ευχόμαστε να έρθει σύντομα στη Σαντορίνη.

Με αφορμή της συμπλήρωσης 11 χρόνων από την ίδρυση του ο ΑΟ Θήρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 8 Αυγούστου η αγαπημένη και διακεκριμένη ομάδα της Σαντορίνης, ο Α.Ο. Θήρας, ο οποίος σήμερα γίνεται 11 ετών, διάστημα στο οποίο έχει καταφέρει σημαντικότατες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο Α.Ο. Θήρας όχι μονο βρίσκεται, αλλά πρωταγωνιστεί στα παρκέ της Α1 εθνικής κατηγορίας για δέκα χρόνια, κάτι που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη δημιουργία της, έχοντας συμμετάσχει επανειλημμένα σε Final 4. Στη διάρκεια της λαμπερής και επιτυχημένης διαδρομής του ο Α.Ο. Θήρας έχει συμμετάσχει πολλές φορές στο ευρωπαικό πρωτάθλημα συναγωνιζόμενος "στα ίσια" ιστορικές ομάδες του εξωτερικού, ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει στο νησί μας, τη Σαντορίνη, το καθιερωμένο πλέον στον ευρωπαϊκό κόσμο του βόλεϊ, φιλικό τουρνουά "Νομίκεια" κάθε Οκτώβριο, που σηματοδοτεί την έναρξη Πρωταθλήματος της κάθε χρονιάς.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας όμως δεν περιορίστηκε στην ενίσχυση της επαγγελματικής ομάδας, αλλά από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ίδρυσής του, δημιούργησε τις ακαδημίες του, στις οποίες έχουν αθληθεί και συνεχίζουν να αθλούνται με υψηλού επιπέδου προδιαγραφές εκατοντάδες παιδιά του νησιού μας, με τις ομάδες των κορασίδων και παγκορασίδων να βρίσκονται σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος Κυκλάδων.
Κλείνοντας τα έντεκα πρώτα χρόνια της ζωής του κι έχοντας αποδεδειγμένα αγαπηθεί και αγκαλιαστεί από μικρούς και μεγάλους στην τοπική μας κοινωνία, ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί εγκάρδια όλους όσους τον στήριξαν και τον στηρίζουν καθένας με τον τρόπο του και τους υπόσχεται οτι πιστός τα οράματά του, θα συνεχίσει μάχεται με κορυφαίες επιλογές σε αθλήτριες και προπονητικό team για πρωτιές στην Α1 εθνική κατηγορία, αλλά και να υποστηρίζει παράλληλα τον αθλητισμό στη νεολαία του νησιού μας μέσω των ακαδημιών του.
Με τη σημερινή ευκαιρία των γενεθλίων του ο Α.Ο. Θήρας υπενθυμίζει στους φίλους του οτι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το φετινό Πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Τέλος, και δεδομένου του θλιβερού περιστατικού με την δολοφονία φιλάθλου της ΑΕΚ από οπαδούς αντίπαλης ομάδας, η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για το γεγονός, ευχόμενη στο μέλλον ο αθλητισμός, να ενώνει τους ανθρώπους και τους λαούς, όντας μια κοινή αξία με που αναδεικνύει τις υγιείς ανθρώπινες δυνατότητες.
Η αντίστροφη μέτρηση για την νέα αγωνιστική σεζόν του Α.Ο. Θήρας άρχισε. Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 βρίσκονται στη διάθεση των μελών και του φίλαθλου κοινού τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volley League γυναικών 2023-2024.
Απο σήμερα έως το τέλος Αυγούστου οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα, κατά προτεραιότητα, να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2022-23.
Για την εξασφάλιση εισητηρίων διαρκείας του Α.Ο. Θήρας μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Σπυριδούλα Ξαγοράρη στο 698 2474154 και με την κα. Ελένη Μεμετζή στο 693 7383100
Για τον ΑΟ Θήρας
Το Δ.Σ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares