Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 13:24

Βραβεύσεις φιλικού Πανναξιακού Α.Ο.Ν - Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

APONOMI DIMARXOS SE OLIMPIAKO

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και του Ολυμπιακού Πειραιώς πραγματοποιήθηκαν κάποιες βραβεύσεις απί τη μεριά του Πανναξιακού Α.Ο.Ν αλλά και της ΠΕΦΟ Νάξου.

Αναλυτικά:

-Ο Δήμαρχος της Νάξου Μαργαρίτης Μανώλης βράβεύει τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2011-2012. Το βραβείο παρέλαβε η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή μαζί με μια ανθοδέσμη.

-Ο πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο.Ν Γίάννης Βαλληνδράς βραβεύει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη για την προσφορά του στον αθλητισμό. Το βραβείο παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας.

-Ο πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο.Ν  Γιάννης Βαλληνδράς βραβεύει τον τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Κατσιούρα για την  προσφορά του στον αθλητισμό.

-Η ΠΕΦΟ Νάξου βραβεύει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη για την προσφορά του στον αθλητισμό. Το βραβείο παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας.

-Η ΠΕΦΟ Νάξου βραβεύει την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Το βραβείο παρέλαβε η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή μαζί με μια ανθοδέσμη.

-Η ΠΕΦΟ Νάξου βραβεύει τον τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Κατσιούρα για την  προσφορά του στον αθλητισμό.

-Η ΠΕΦΟ Νάξου βραβεύει την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν . Το βραβείο παρέλαβε η αρχηγός του Πανναξιακού Μαρία Χατζηνικολάου.

APONOMES ME OLIMPIAKOAPONOMES ME OLIMPIAKO 001APONOMES ME OLIMPIAKO 002APONOMES ME OLIMPIAKO 003APONOMES ME OLIMPIAKO 004


 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares