Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 18:04

Δηλώσεις από την φιλική αναμέτρηση Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός.

PANNAXIAKOS AON 2012 VOLLEY AGKALIA

Δηλώσεις από την φιλική αναμέτρηση στις 29-10-12 μεταξύ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και του Ολυμπιακού Πειραιώς στο βόλεϊ γυναικών.

Μανωλίνα Κωσταντίνου  Ακραία Ολυμπιακού

NAXOS sima vofanonΘέλω να πω πρώτα απ όλα πως όλα είναι υπέροχα εδώ στη Νάξο,  Ο κόσμος  ήταν πολύ θερμός απέναντι μας αγκάλιασε και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πραγματικά συγκινητική. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα που το γήπεδο ήταν κατάμεστα και ζητάμε να στηρίξουν με τον ίδιο τρόπο τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν  όλη τη σεζόν. Ευχή όλων άλλωστε στο άθλημα είναι τα γεμάτα γήπεδα όλες  και όλοι μας το θέλουμε αυτό.

Σχετικά με τον αγώνα που δώσαμε κόντρα στον Πανναξιακό  θέλω να πω ότι ήταν για εμάς μια πολύ καλή προετοιμασία  για το ματς που έχουμε ση συνέχεια με τους Τράχωνες. Όσον αφορά τον αντίπαλο μας μπορώ να πω πως βρήκαμε απέναντι  μας έναν εξαιρετικό αντίπαλο πολύ δυνατό που κυνήγησε  κάθε φάση κοιτώντας μας στα μάτια σαν Ολυμπιακό και πραγματικά τους εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και σίγουρα θα δικαιωθούν. Όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τις συγχαίρω  για αυτό.

Τέλης Σωτήρχος προπονητής Ολυμπιακού

Θέλω να δώσω  συγχαρητήρια στη διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν, τις παίκτριες , τον προπονητή αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας για την δουλειά που έχουν κάνει  τόσον καιρό και η οποία πραγματικά είναι εξαιρετική όπως φάνηκε και σήμερα. Αυτές τους οι προσπάθειες πιστεύω άλλωστε πως θα τους ανεβάσουν στην Α1 κατηγορία του βόλεϊ γυναικών ην επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Πανναξιακός είναι ένας πολύ μαχητικός σύλλογος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και οι κόποι του νομίζω θα τον δικαιώσουν στο φινάλε. Θα θελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες, γέμισε τοNAXOS Katsonis 200x100 γήπεδο και στήριξε και εμάς αλλά και  το σύλλογο της Νάξου καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική.

Ξένια Κακουράτου λίμπερο Πανναξιακού Α.Ο.Ν

Το φιλικό που πραγματοποιήσαμε κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και πιστεύω απόλυτα ότι μας έδωσε μια σημαντική βοήθεια και μας προετοίμασε κατά πολύ για τη συνέχεια καθώς έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν στην Α2 κατηγορία βόλεϊ γυναικών. Από τη μεριά μας προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

 Κάναμε ότι ήταν δυνατό προκειμένου να κρατήσουμε τις ισορροπίες και την τακτική μας άλλες φορές μας βγήκε αυτό άλλες κολλήσαμε στην υποδοχή στη συνέχεια δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό και κάναμε κάποια λάθη όμως θα μάθουμε από αυτά και στην έναρξη του πρωταθλήματος θα παρουσιαστούμε έτοιμες. Έχουμε ακόμη μέλλον μπροστά μας να διορθώσουμε ότι δεν μας αρέσει.  Θέλουμε όλα τα κορίτσια του Πανναξιακού Α.Ο.Ν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας και μας στήριξε σε όλες τις προσωπικές μας ενέργειες το ίδιο  και τον Ολυμπιακό που δέχτηκε την πρόσκληση που του έγινε από τη διοίκηση μας και μας τίμησε με την παρουσία του.

Της Νάνση Χερουβείμ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares