Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 23:15

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διασωληνωμένος στην εντατική ο αστυνομικός μετά από επεισόδια στο Ρέντη

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο άνδρας των ΜΑΤ ο οποίος χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Ο αγώνας διακόπηκε λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα που πέρασε και μέσα στο κλειστό.

Ο 30χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, καθώς η ναυτική φωτοβολίδα που τον τραυμάτισε φέρεται να πέτυχε κεντρική αρτηρία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με τη χρήση χημικών.

Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

Λίγο πριν τις 23:00 αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ματς και ενώ οι Ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά με 1-0 στα σετ, αφού η ατμόσφαιρα δεν καθάρισε στο κλειστό του Ρέντη μετά τα δακρυγόνα που έπεσαν στα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία.

Η απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο έγινε σταδιακά και τα πάνω από 400 άτομα που βρισκόντουσαν εντός του χώρου δέχθηκαν τον σωματικό έλεγχο των Αρχών και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξακριβωθεί πού ακριβώς βρισκόντουσαν την ώρα του τραυματισμού του αστυνομικού.

Βίντεο από την επίθεση που δέχθηκαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων:

Πηγή: newsbeast.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares