Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 20:21

Νησιώτικη μάχη στη Νάξο!

PANNAXIAKOS-ZAON660

Για την Τρίτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 βόλεϊ γυναικών ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν υποδέχεται εντός έδρας το Νηρέα Χίου το Σάββατο στις 18:45 έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον πάει ακόμη πιο μακριά από τους διώκτες του και θα του επιτρέψει να κάνει το τρία στα τρία σε τρεις αγωνιστικές.

NAXOS sima vofanonΗ ομάδα του Γιώργου Δερμάτη δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και επιθυμεί παρουσία του κόσμου της στο κλειστό Δημήτρης Περιστεράκης να κάνει μια ακόμη καλή εμφάνιση παίζοντας συγκεντρωμένα δυνατά και οργανωμένα προκειμένου να αποτρέψει με αυτό τον τρόπο την αντεπίθεση και το μπλοκάρισμα των αντιπάλων στις ενέργειες τους.

Στις τάξεις του Πανναξιακού Α.Ο.Ν πνέει ούριος άνεμος, καθώς άπαντες πιστεύουν πως έχουν τις δυνατότητες που θα τους οδηγήσουν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα χωρίς αυτό να σημαίνει πως υποτιμούν έστω και λίγο τον Νηρέα. NAXOS Katsonis 200x100

Αντιθέτως θεωρούν πως λόγω της βαθμολογικής θέσης που κατέχει η ομάδα της Χίου θα τα δώσει όλα για να πάρει το πρώτο της καλό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί στα πρακτικά πως οι δυο ομάδες έχουν υπάρξει ξανά αντίπαλοι πριν 2 χρόνια, καθώς τότε είχαν συναντηθεί στα μπαράζ ανόδου της Ζ' περιφέρειας που είχαν διεξαχθεί πριν από 2 χρόνια στο νησί της Νάξου.

Τότε την πρόκριση είχε κερδίσει  ο Πανναξιακός ενώ πέρυσι ήταν η σειρά του Νηρέα  να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α2. 

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο Συλλόγους θα κερδίσει αυτή τη φορά σε μια έδρα που μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται για τις φιλοξενούμενες ομάδες.

Το βράδυ του Σαββάτου η καρδιά της αθλητικής Νάξου χτυπά στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού..... για άλλη μια φορά αναμένεται να κατακλειστεί από τους φίλους της ομάδας.

Της Νάνση Χερουβείμ


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares