Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 14:02

Στην επόμενη φάση ο Πανναξιακός ΑΟΝ με "ΣΟΥΠΕΡ" Λαγουδάκη.

VIRONAS-PANNAXIAKOS KYPELLO

Για τη Β’ φάση του κυπέλου γυναικών βρέθηκε στην Αθήνα η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν που αντιμετώπισε την ομάδα της Ένωσης Βύρωνα σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

NAXOS sima vofanonΟι παίχτριες του Γιώργου Δερμάτη με σχεδόν «σβηστές τις μηχανές» κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-0 σετ των γηπεδούχων και να προκριθούν έτσι στην επόμενη φάση του θεσμού, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλο που α βγει από κλήρωση.

1ο Σετ.

Οι Ναξιώτισσες μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα δείχνοντας αρκετά σταθερές στις κινήσεις τους και πολύ δυνατές σε άμυνα και υποδοχή. Με αυτό τον τρόπο οι φιλοξενούμενες πήραν γρήγορα μια μικρή αλλά σταθερή διαφορά στο σκορ από την ομάδα του Βύρωνα που σε αντίθεση με τις Νησιώτισσες μπήκαν αρκετά μουδιασμένα στο πρώτο σετ δείχνοντας πως έχουν να καλύψουν αρκετή απόσταση σε αυτή την αγωνιστική χρονιά.
Αν και προς το τέλος του πρώτου σετ έκλεισαν αρκετά από τα κενά που είχαν στην άμυνα και κάλυψαν κατά πολύ τη διαφορά στο σκορ αυτό δεν έφτασε για να πάρουν το εναρκτήριο σετ που πήγε υπέρ του Πανναξιακού που μπήκε με το δεξί στον αγωνιστικό χώρο.

2ο Σετ.

Στο δεύτερο σετ οι Ναξιώτισσες δεν μπήκαν καλά καθώς στο ξεκίνημα έδειξαν κάπως αποπροσανατολισμένες και έτσι η Ένωση Βύρωνα πήρε προβάδισμα στο σετ. Κάπου λίγο μετά την ισοφάριση όμως που πραγματοποίησαν όταν το σκορ βρισκόταν στο 7-8 οι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη πήραν πραγματικά φωτιά πήραν και το προβάδισμα που για άλλη μια φορά με καταπληκτικά πλασέ ατελείωτα μπλοκ και ιδανικά σέρβις κράτησαν μέχρι το φινάλε του σετ. 
Ένα στοιχείο που έδειξαν σε αυτό το σετ και είναι κάτι που κρατάμε καθώς η ψυχολογία είναι το Α και το Ω είναι πως δεν έχουν μάθει να παρατάνε καμιά φάση και ξέρουν να μάχονται μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν.

NAXOS Katsonis 200x1003Ο Σετ.

Στο τρίτο σετ το ξεκίνημα για τον Πανναξιακό ήταν πάλι νωθρό με την ομάδα του Βύρωνα να δείχνει πιο έτοιμη να πάρει το σετ μπαίνοντας για δεύτερη φορά απόψε στο ρόλο του οδηγού. Παρ όλα αυτά οι Ναξιώτισσες έδειξαν πως δεν έχουν στο dna τους την αποτυχία αλλά μόνο ισχυρή θέληση και για μια ακόμη φορά έδειξαν τη δυναμική τους μένοντας και κυνηγώντας κάθε φάση φωνάζοντας παρούσες ανά πάσα στιγμή.
Τα κορίτσια του Κώστα Σωτηρόπουλου το πάλεψαν όσο δεν πήγαινε θέλοντας να κάνουν την ανατροπή μα οι φιλοξενούμενες είχαν για μια ακόμη φορά αντίθετη γνώμη δείχνοντας πως ήρθαν για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου και αυτό θα κάνουν. Από εκεί και έπειτα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση του αγώνα και το μόνο που κατάφεραν οι αθλήτριες του Βύρωνα ήταν να κρατήσουν χαμηλά τη διαφορά στο σκορ.

Κοντά και πάλι οι "Αθηναίοι"
Αξίζει να κάνουμε μια αναφορά στους φαν του Πανναξιακού που για μια ακόμη φορά ακολούθησαν την αγαπημένη τους ομάδα και βρέθηκαν στις κερκίδες προκειμένου να τι στηρίξουν και τους συγχαίρουμε γι αυτή τους την υποστήριξη καθώς και για την άψογη συμπεριφορά τους.

ΜVP η Λαγουδάκη

Με τέτοια Λαγουδάκη δεν τον σταματά τίποτε!!! Η σημερινή εμφάνιση της ταλαντούχας ακραίας δεν άφησε περιθώρια για την επιλογή μας καθώς ήταν εκπληκτική για μια ακόμη φορά , ήταν μέσα στον αγώνα έδειξε σε μεγάλη φόρμα και συμπλήρωσε ιδανικά τις συμπαίκτριες της που με είχαν σιγουριά αφού εκείνη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε σε κάθε της ενέργεια. Τη συγχαίρουμε για την εμφάνιση της και της ευχόμαστε ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον.

Τα σετ του αγώνα: 22-25, 25-16, 22-25

Διαιτητές: Κατσούλης -Δευτερίγος

Συνθέσεις:

Ένωση Βύρωνα:
Προπονητής: Σωτηρόπουλος Κώστας
Αθλήτριες: 1.Μελετιάδη, 2. Πλατανιώτη, 4. Μπανίκα, 6. Πασά, 7. Μπανίκα.Σ, 12. Ποδαρά, 13. Κούζα, 14. Αναγνώστου, 16. Γενιτσαρίδη, 17. Καλαιτζή.

Πανναξιακός Α.Ο.Ν:
Προπονητικό τιμ: Γιώργος Δερμάτης- Σούλης Τουρσούγκας
Αθλήτριες: 2. Κακουράτου, 3.Μουτζουρίδου, 4. Φάρκωνα, 5. Σέργη, 7. Σκούνα, 8. Σιώρη, 10. Λαίου, 11. Καρπουζά, 12. Λαγουδάκη, 13. Εμμανουηλίδου, 14. Γκολφινοπούλου, 18. Χατζηνικολάου.

VIRONAS-PANNAXIAKOS KYPELLO 1VIRONAS-PANNAXIAKOS KYPELLO 2VIRONAS-PANNAXIAKOS KYPELLO 3VIRONAS-PANNAXIAKOS KYPELLO 4


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares