Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 17:38

Για το 7 στα 7 με Βύρωνα ο Πανναξιακός!

VIRONAS-PANNAXIAKOS KYPELLO 1

Το 2012 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού αντιμετώπισε για πρώτη φορά την Ένωση Βύρωνα για τι θεσμό του κυπέλλου. Τότε θυμίζουμε οι Ναξιώτισσες είχαν κερδίσει εκτός έδρας με 3-0 σετ αποκλείοντας τον αντίπαλο τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

NAXOS sima vofanonΣε εκείνο τον αγώνα οι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη έδειξαν πως δεν έχουν στο DNA τους την αποτυχία αλλά μόνο ισχυρή θέληση, ότι ένα κακό σετ δεν είναι ικανό να τους στερήσει τη νίκη και για μια ακόμη φορά η δυναμική τους ήταν απίστευτη αφού είχαν κυνηγήσει κάθε φάση δηλώνοντας παρούσες ανά πάσα στιγμή.
Τώρα
Αυτή τη φορά θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες ενόψει της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 γυναικών. Στόχος του Πανναξιακού είναι να πάρει για μια ακόμη φορά τη νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει το σερί που έχει ξεκινήσει από την πρώτη αγωνιστική. Ο τεχνικός της ομάδας της Νάξου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του για το αυριανό ματς.
Δηλώσεις
Ξένια Κακουράτου (λίμπερο Πανναξιακού): Έχουμε αντιμετωπίσει ξανά την ομάδας της Ένωσης Βύρωνα, γνωρίζουμε τον αντίπαλο καλά και είμαστε προετοιμασμένες για το παιχνίδι. Πρόκειται για έναν ανταγωνιστικό σύλλογο που μέχρι στιγμής κάνει καλή πορεία στον όμιλο αλλά φέτος τα παιχνίδια φέτος όσον αφορά τον Πανναξιακό κρίνονται κυρίως από τη δική μας απόδοση και θεωρώ πως αν είμαστε συγκεντρωμένες εκατό τα εκατό θα κυλίσουν όλα ομαλά και θα πάρουμε τη νίκη.
Αυτό που εγώ και οι συμπαίκτριες μου θέλουμε να παρακαλέσουμε είναι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να μας στηρίξει με την παρουσία του στις προσπάθειες μας. Μην ξεχνάμε πως ένα γεμάτο γήπεδο είναι ότι καλύτερο για τις αθλήτριες και τους αθλητές που παραβρίσκονται σε αυτό καθώς αποτελεί ένα είδος επιβράβευσης άλλωστε δεν αγωνιζόμαστε μόνο για μας αλλά και για κείνους.
 
Ολόκληρο το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ Γυναικών (1ος όμιλος).

Ημερομηνία

Ώρα

Γήπεδο

Συνάντηση

Σάββατο 12/1/2013 

15.00

Χαλκιοπούλειο

ΓΣ Λαμίας - ΑΟ Ακρίτας

Σάββατο 12/1/2013

19.00

Δ. Περιστεράκης

ΑΟΝ Πανναξιακός - Ένωση Βύρωνα

Κυριακή 13/1/2013

16.00

Ιλισίων

ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΣ Νηρέας

Κυριακή 13/1/2013

17.30

Α΄κλ. Ηλιούπολης

ΓΣ Ηλιούπολης - ΓΣ Πανιώνιος

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares