Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 23:16

Βελώνης: πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα

Ο Δημήτρης Βελώνης, είναι ο πρώτος που κατέθεσε την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 10πμ - 19μμ στην  αίθουσα του  Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Παντάνασσας.

Ο Δημήτρης Βελώνης, μίλησε στην εφημερίδα Κυκλαδική και τον δημοσιογράφο Νικόδημο Λιανό, αιτιολογώντας την απόφαση του:

« η κίνηση που έκανα, να καταθέσω πρώτος υποψηφιότητα ήταν απλά και μόνο για να δώσω το έρεισμα και στους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Και κυρίως να περάσω το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα ανεξάρτητα από την οικονομική μας κατάσταση. Ο Αθλητισμός αυτή τη στιγμή μπορεί να λειτουργήσει ως το καλύτερο αντίδοτο για την κρίση που βιώνει η πατρίδα μας δίνοντας την εναλλακτική προοπτική που ζητούν σήμερα τα παιδιά μας. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα ώστε ο Δήμος έμπρακτα να δείξει ότι στηρίζει όλα τα σωματεία του νησιού. Και όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Και πρέπει να κατανοήσει ότι οι κινήσεις που θα κάνει θα έχουν αντίκτυπο κυρίως στα νέα παιδιά που έχουν αγωνία για το μέλλον τους. Όπως ανέφερα η ομάδα έχει ανάγκη από την παρουσία όλων μας. Κυρίως δε των γονιών που πρέπει να βρίσκονται συνεχώς κοντά στους αθλητές – παιδιά τους. Μία διοίκηση δεν έχει ανάγκη μόνο από χρηματοδότες αλλά και από ανθρώπους που είναι σε θέση να τρέξουν, να προσφέρουν σε όλους τους τομείς και δη στην οργάνωση. Εκτός από τον Δήμο θα έπρεπε και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου θα έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα. Άλλωστε και πολλά παιδιά αγροτών ανήκουν στα τμήματα του συλλόγου και έχει υποχρέωση να τα βοηθήσει».

Απογοήτευση

Και συνεχίζει λέγοντας «το λέω συνεχώς και θα επιμείνω. Ότι γίνει για τον Πανναξιακό θα είναι προς όφελος της κοινωνίας της Νάξου. Δεν με ενδιαφέρει να βγω πρώτος ή δεύτερος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακολουθήσουν όσο γίνεται περισσότεροι το παράδειγμά μου και να έρθουν κοντά στην ομάδα. Εάν μάλιστα το μπάσκετ καταφέρει για πρώτη φορά το στόχο του και πετύχει την άνοδο, τότε θα ζητήσουμε άμεσα σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης ώστε τα 2 αναπληρωματικά μέλη να γίνουν τακτικά και το συμβούλιο να αποτελείται από 11 μέλη για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις νέες προοπτικές. Πρέπει να πω όμως ότι απογοητεύτηκα από την έως τώρα στάση του Δημάρχου κ. Μαργαρίτη όσον αφορά τον αθλητισμό. Πίστευα ότι λόγω της εμπλοκής του και έχοντας διατελέσει πρόεδρος στον ΑΟ Πανναξιακό θα είναι πιο κοντά, κάτι που αποδείχτηκε λάθος. Το είδαμε με το BeachVolley. Τρία σερί χρόνια είχαμε τουρνουά εδώ (τη 3η χρονιά και τελικούς) αλλά δεν το συνεχίσαμε. Τα ανταποδοτικά οφέλη από ένα τουρνουά είναι πολλά. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί το αφήσαμε να πάει στη Σύρο και την Τήνο. Θα έπρεπε ο Δήμος να έχει ήδη μεριμνήσει για προπονητήριο. Όχι απαραίτητα κοντά στο γυμναστήριο. Αντίστοιχες κινήσεις έχει κάνει για το ποδόσφαιρο. Μέρη υπάρχουν που με μικρό κόστος μπορούν να μετατραπούν σε προπονητήρια εντός της πόλης. Αρκεί να το θέλει ο Δήμος».

Μονόδρομος

Και στον επίλογο τονίζει ότι «εδώ και τρία χρόνια έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στις υποδομές. Έναν με τον Καλογιαννίδη και δύο με τον Δερμάτη. Και αυτή η δουλειά δεν πρέπει να χαθεί. Με βάση αυτά που έχουμε δει το αργότερα σε τρία χρόνια θα έχουμε αθλήτριες από τη Νάξο που θα είναι στον επίπεδο της Α1 κατηγορίας. Αυτό και μόνο είναι κίνητρο για όλους. Και ειδικά τους γονείς ώστε να δουν τα παιδιά τους σε τόσο υψηλή κατηγορία. Με σύμπνοια, ομόνοια, ενότητα και αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλα τα μέλη η επιτυχία αυτής της ομάδας είναι μονόδρομος. Και πρέπει όλοι να το κατανοήσουν».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares